Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nincs bennetek egy para, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs bennetek egy para, ha elmentek egy randipartneretekkel egy melegbárba?

Figyelt kérdés

Pláne Budapesten, ahol kb az Alterego az egyedüli ilyen. Most pénteken mennék egy új randipartnerrel, de félek, hogy egy korábbi randipartnerem is ott lesz.

Ha ne adj Isten ő is ott lenne, hogy reagáljam le? Nem igazán lett vele lezárva a dolog az ő részéről.

2023. ápr. 25. 17:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Számtalan ilyen esetem volt hogy exeimmel találkoztam. Köszönj ha vevő rá, ha nem akkor meg ne foglalkozz vele.
2023. ápr. 25. 17:59
 2/12 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ha részedről volt rendes lezárás, akkor ez inkább az ő baja. Ha odamegy hozzád drámázni, akkor meg nem kell felvenni. Akkora tömegben azt is könnyű elveszíteni, akit meg akarsz találni. Ha meg miattad nem volt rendes lezárás, akkor ne ott egyél, ahova szarsz, vidd őt máshová. A korábbi sráccal meg válj el normálisan.
2023. ápr. 25. 18:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell érteni ezalatt kérdező?

Nem is tudja, hogy ex vagy simán ghostoltad vagy csak simán nem fogadta el a szakítást? Ha a helyzetedre akarsz tanácsot, akkor muszáj elarulnod a dolgokat.

2023. ápr. 25. 18:12
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Valamiert ugy erzem, hogy van vaj a fuled mogott, ha felsz ettol az esetleges talalkozastol:)
2023. ápr. 25. 18:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy randi az Alteregoben? Én szeretek odajárni, táncolni, jól érezni magam, de biztos nem randiznék ott. :D
2023. ápr. 25. 18:44
 6/12 A kérdező kommentje:

Elotte tervezunk menni mashova is, ide csak bulizni, ha ugy alakul. Mar par hete beszelgetunk, egy talink is volt mar.

A srac akirol meg irtam, igazabol o szakitott velem, de azert a szakitas utan meg irogattunk egymasnak, szoval ne egy fekete-feher dolgot kepzeljetek el. Megneztem a Tinderet, modositgatta, igy valszeg nincs uj baratja. A mostani randipartnerem ismeri ezt a sracot egyebkent. Beszeltem neki rola.

2023. ápr. 25. 18:53
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Nincs
2023. ápr. 25. 19:03
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Vonatozzatok hármasban. Mindenki az előtte álló s.eggébe dugja.
2023. ápr. 25. 19:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
O szakitott veled, tehat nem lehet, hogy azert nem talalkoznal vele szivesen, amiert meg erzelmi szalak kotnek fele?
2023. ápr. 25. 19:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Ez abszolut benne van.
2023. ápr. 26. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!