Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs bennetek egy para, ha elmentek egy randipartneretekkel egy melegbárba?
Pláne Budapesten, ahol kb az Alterego az egyedüli ilyen. Most pénteken mennék egy új randipartnerrel, de félek, hogy egy korábbi randipartnerem is ott lesz.
Ha ne adj Isten ő is ott lenne, hogy reagáljam le? Nem igazán lett vele lezárva a dolog az ő részéről.
Mit kell érteni ezalatt kérdező?
Nem is tudja, hogy ex vagy simán ghostoltad vagy csak simán nem fogadta el a szakítást? Ha a helyzetedre akarsz tanácsot, akkor muszáj elarulnod a dolgokat.
Elotte tervezunk menni mashova is, ide csak bulizni, ha ugy alakul. Mar par hete beszelgetunk, egy talink is volt mar.
A srac akirol meg irtam, igazabol o szakitott velem, de azert a szakitas utan meg irogattunk egymasnak, szoval ne egy fekete-feher dolgot kepzeljetek el. Megneztem a Tinderet, modositgatta, igy valszeg nincs uj baratja. A mostani randipartnerem ismeri ezt a sracot egyebkent. Beszeltem neki rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!