Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok közt tényleg para őszintének lenni ha valami nem volt ok?
Igen ez fura, nekem is
De tudom szűrni hogy ki hazudik
És ha menni akar had menjen, hogy milyen Hazugsággal ráz le nem érdekel, nem is megyek utána, ezt hozta otthonról hazug az életük is ezeknek az embereknek, face, Insta, szerintem nem kell sorolni, látszat világ ebbe próbálnak beilleszkedni.
Ne gondolkozz rajtuk menj tovább
Volt ilyen huszonéves, akivel ismerkedtem, már az első találkozó jó volt,több órás és szimpátia maximális volt.
Aztán másnap írja,hogy hajóra kell mennie dolgozni, egy hónappal később, hogy Szlovákiában dolgozik.
Ez még tavaly tavasszal volt. Azóta ötször írt rám, és ötször futamodott meg, olyan mesékkel, hogy csodálkozom.Pedig ha rám ír, akkor áradozik,kér esélyt a találkozásra,stb.
Pedig a második alkalommal már megírtam, hogy ennyi volt,de mégis keres .
Nem értem az embereket, hogy miért ilyenek, de azt hiszem, nem is akarom megérteni.
De az is lehet, én vagyok értetlen, vagy komplikált eset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!