Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiatalok közt tényleg para...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok közt tényleg para őszintének lenni ha valami nem volt ok?

Figyelt kérdés
Sorba tapasztalom 25 alatti partnereimnél, hogy valami hazugságot kitalálnak miért nem akarnak talit. Pl betegség, családi probléma, stb. Aztán mégis ha ráír pl egy haver ráérnek. Miért nem lehet az igazat írni? Hisz ha nem keres az ember semmit minek lenne folyton online a rómeón. Nem? Persze idősebbek közt is van ilyen de az arány sokkal jobb. És ha 1 tali után történik ez nem annyira para. De mikor valakivel volt több találkád akkor valami jó volt biztos hisz akarta újra. Meg kialakul egy bizalom, stb. Szóval ezért nem értem.
2020. szept. 22. 15:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez tipikus. Ez még a jobbik. Van aki törli magát aztán másnap regel újat. Van aki tilt. Van aki csak nem olvassa amit írsz. Szánalmas dolognak tartom. Főleg online. Élőben még értem ha nincs mersze mondani, de na...
2020. szept. 22. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez fura, nekem is

De tudom szűrni hogy ki hazudik

És ha menni akar had menjen, hogy milyen Hazugsággal ráz le nem érdekel, nem is megyek utána, ezt hozta otthonról hazug az életük is ezeknek az embereknek, face, Insta, szerintem nem kell sorolni, látszat világ ebbe próbálnak beilleszkedni.

Ne gondolkozz rajtuk menj tovább

2020. szept. 22. 15:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a társadalom nagy része ezt a kérdést úgy kezeli ahogy, addig ez a rejtőzködő, élvezés után már mindent megbánó hozzáállás lesz jellemző azokra is, akik egyébként néha kipróbálják.
2020. szept. 22. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen huszonéves, akivel ismerkedtem, már az első találkozó jó volt,több órás és szimpátia maximális volt.

Aztán másnap írja,hogy hajóra kell mennie dolgozni, egy hónappal később, hogy Szlovákiában dolgozik.

Ez még tavaly tavasszal volt. Azóta ötször írt rám, és ötször futamodott meg, olyan mesékkel, hogy csodálkozom.Pedig ha rám ír, akkor áradozik,kér esélyt a találkozásra,stb.

Pedig a második alkalommal már megírtam, hogy ennyi volt,de mégis keres .

Nem értem az embereket, hogy miért ilyenek, de azt hiszem, nem is akarom megérteni.

De az is lehet, én vagyok értetlen, vagy komplikált eset :)

2020. szept. 26. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!