Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagyok vagy biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagyok vagy biszex?

Figyelt kérdés

Magamat mindig is melegnek vallottam, a női test egyáltalán nem izgat. Hosszútávon is csak férfivel tudom elképzelni magam. Rólam ennyit.

Viszont múltkor egy nő barátomnál iszogattunk. Ő biszexuális. A lényeg, hogy lefeküdtünk, úgy, hogy ő felcsatolhatóssal megdugott. Én vele nem igazán csináltam semmit, nem simogattam, csók se volt, a testéhez sem éreztem vonzalmat és a mai napig sem érzek. De kezdek elbizonytalanodni mert nagyon élveztem és meg akarom ismételni. De mostis úgy hogy nem érnék hozzá. Lehet rosszul fog hangzani de kvázi nem "nőként tekintenék rá". Őt amúgy izgatja a dolog, engem is de össze vagyok zavarodva. Komoly kapcsolatra nem lépnék vele.

Passzív vagyok, erős sub hajlamokkal, ő pedig dominànsan közeledett végig, lehet ez játszott közre?

2023. ápr. 25. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább meleg vagy, ha biszex lennél, akkor lánnyal érdekelne a normális szex is, izgató lenne számodra a női test.
2023. ápr. 25. 13:12
 2/4 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ez szerintem inkább jelent valamiféle parafíliát, mintsem biszexualitás jeleit. Nem az ő teste, női mivolta indított be, hanem a helyzet és az érzés. Én azt mondom ezzel együtt is meleg vagy.
2023. ápr. 25. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy biszex,!

Megdugott, mint egy férfi-nem női részével voltál együtt.

Igazából egy domináns pasival.

2023. ápr. 25. 16:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismeteld, ha bejon a dolog. Szerintem is meleg maradsz, hisz nem a noi mivolta miatt vagy vele.
2023. dec. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!