Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vidéki srácok ti ismerkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidéki srácok ti ismerkedtek Pestiekkel?

Figyelt kérdés
Én Pesten élek de jobban csípem a vidéki srácokat pl. De azt vettem észre nekik gáz ha Pesten laksz.
2023. ápr. 25. 11:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Vidéki vagyok és Pesten ismerkedem én is, pláne mostmár vármegyebérlettel.
2023. ápr. 26. 05:04
 12/17 anonim ***** válasza:
69%
Ismerkedek helyes fiúkkal igen :D
2023. ápr. 26. 11:43
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Sok pesti melegnek van kapcsolata,főleg olyannak,akik egy sánta bogarat sem érdemelnének meg, nemhogy kapcsolatot.

Sok pesti,aki pedig komolyabb, az kódorog magában.

2023. ápr. 26. 19:35
 14/17 anonim ***** válasza:
86%
En a pestieken azt erzem, hogy tultengnek onbizalommal, akar egy szorakozohelyen, vagy barmilyen esemenyen ezt veszem eszre. Persze ez nem rossz dolog, nem hatranyos dolog, inkabb irigykedem, mert ez az, ami talan hianyzik belolem. Ugyanakkor nehany pava viselkedese…inkabb maradnek a videki paraszt aki megissza az arvak konnyet is a buliban.
2023. ápr. 26. 19:44
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Miért? Hogy viselkednek egyesek egy szórakozóhelyen? Érdekelne, mert nekem nem sok rossz tapasztalatom van. :)
2023. ápr. 26. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Én ismerkedék ha lenne olyan ..lehet írni
2023. máj. 13. 09:58
 17/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a legtobb fajdalmat azok a meleg sracok okoztak akikkel baratkoztam Pesten..ami a legszornyubb, hogy kb mar a teljes remeny elveszett bennem, hogy valaha megismerhetek valakit ilyen teren.
2023. máj. 13. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!