Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikizés kedvelő bi/meleg fiúk ti már próbáltátok?
Figyelt kérdés
Kapni vagy adni szeretitek? Kort is írjatok.2023. ápr. 25. 09:21
2/5 anonim válasza:
Csinálnám szívesen, de csak fiatal sráccal.
3/5 anonim válasza:
Pont tegnap írtam rá egy srácra akivel itt dumáltam ilyenről anno. Erre letiltott mert ma már "celeb" szerű és gondolom azt gondolja így normális. Ettől nekem még megvannak az üzenetek amikben leírta mikre vágyik :D Furák az emberek. Amúgy igen izgat csinálni.
4/5 anonim válasza:
Igen párszor már megcsikiztek kikötözve, csupaszon. (32)
5/5 anonim válasza:
Voltam már többször kikötözve és megcsikizve, illetve én is csikiztem már másokat kikötözve meg "simán" is. :D
Nagyon jó dolog. :)
34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!