Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meddig tart a fenéklyuk táji...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tart a fenéklyuk táji fájdalom?

Figyelt kérdés
A fenekemben először járt fasz. Két menet volt, menet közben élveztem. Szex után egy fél órával el kezdett kellemetlenül fájni a fenekem, de vérzés nincsen. Meddig tart ez az érzés? (Szex közben volt megfelelő sikosítá, óvszer).
2023. ápr. 23. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki, hogy kemény volt és becsúszott. Ha keményen dugott ez jó dolog, holnapra, holnaputánra már nem érzed.

Számtalanszor jártam úgy, hogy nem volt teljesen kitágítva nekem, illetve ki volt csak eltelt 1-2 óra és utána dugtak, de az istennek nem akart becsúszni.

Vagy pedig sok hapinak nem elég kemény és így nem tudja bedugni, hiába van jól kitágítva és síkosítva.

2023. ápr. 23. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Volt előtte prosztata masszázs vibrátorral, lehet, hogy az tett be, mert az gyorsabb bekerült.
2023. ápr. 23. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
Pár nap és elmulik,de ha továbbra is dugatni akarod magadat használj anál pumpát.
2023. ápr. 23. 23:23
 4/4 anonim ***** válasza:
87%
Pár nap és elmulik. Nyugi.
2023. máj. 21. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!