Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alapból a passzív szerep...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alapból a passzív szerep érdekelne, de aktívként kezdek. Ez mennyire jellemző?

Figyelt kérdés

Sokáig a passzív szerep érdekelt leginkább, de azért volt egy pár alkalom, mikor az aktív szerep is érdekelt. Sajna még szűz vagyok, sokáig úgy terveztem, hogy első kapcsolatomban szeretném elveszíteni, de rendes kapcsolatot nehezen lehet találni, mert vagy átvernek, vagy lelki szemetes vagyok, vagy csak csalódok, ezért úgy döntöttem, hogy lehet kipróbálok pár kalandot. Meg is van az első akivel lehetne, de ő full passzív és rendkívűl helyes, nem utasítanám vissza, de valahogy furának érzem, hogy általában passzívként fantáziálok, és az első alkalmam viszont aktívként lesz. Ez veletek is előfordult már?

Én 21 ő 31

2023. ápr. 20. 00:23
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Általában a melegek többsége aktívként kezdi. Aztán még sokan válnak univá vagy teljesen passzívvá.Viszont akkor miért nem keresel 1 aktív alkalmi partnert? Hiszen te írtad hogy a passzív szerep vonz inkább.
2023. ápr. 20. 01:02
 2/3 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Csak azért nem kell megdugnod valakit, mert jól néz ki. Ha tudod hogy passzív szerep vonz, akkor keress azt. De ettől függetlenül azt mondom hogy menj el hozzá és dugd meg, mert tapasztalatnak jó lehet.
2023. ápr. 20. 07:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én az aktív oldalt is kipróbáltam. De a passzív szerep jött be igazán. Imádom ha dugva tartanak szopatva vagyok
2023. dec. 28. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!