Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok így társat?
Jó ideje nem tudtam magamban hova tenni azt, hogy mi is a nemi identitásom.
Volt barátnőm 10 éven át, de mindig ia tudtam magamban, hogy a fiúkhoz is vonzódom.
Eddig nem tudtam el képzelni, hogy egy srác legyen a párom.
Most igen, viszont csak úgy, hogy diszkréten senki se tudja meg.
A munkám, a családom miatt reménytelen, hogy felvállaljam.
Egyre inkább viszont úgy érzem, hogy igen. Tudnék szeretni valakit aki férfi. Akivel ha otthon vagyunk tudunk beszélgetni, filmet nézni, és persze a szex.
De nyilvános helyen csak mint barát. Nincs kézenfogva járás, semmi ami arra utal, hogy mi így vagyunk együtt. Lehet ilyen társat találni?
Aki így elfogadna?
Mert szexhaverság akadna bármikor. De úgyérzem nekem ettől több kell.
Van ilyen hidd el. Csak meg kell találni aki ezt szeretné.
Hány éves vagy?
Miért ne lehetne,ettől szeretheti egymást két férfi,hogy nem nyalakodnak nyilvánosan.
Legalább te tudod,mit érzel,mit szeretnél,így könnyebb az ismerkedés.Biztos,hogy bőven vannak,vagyunk ilyenek,akik ilyen barátot szeretnének.Minden bizalmas és meghidd dolog kettesben a négy fal között, a világ felé pedig hétköznapi barátság és viselkedés.
Ha külön élsz, szülőktől
Másik városban igen kivitelezhető.
De szüleid"család" a közelben
Mindíg bujkálni kell akkor meleg pasi nem fog felvállalni.
Biszex pasi igen, csak akkor mindketten nagyon nehezen tudtok szabad időpontot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!