Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok ilyen társat még?
szerintem nincs ilyen férfi. eleve kódolva van a hűtlenség..
de bevallom a nők között is sok a felszínes.. nagyon nehéz megtalálni az ideális társat, és az időzítésen is sok minden múlik
Khm... hogyan ismerkedtem meg a társammal? :D
Egyetem előtt ülök a padon és pár ülőhellyel arrébb megláttam egy srácot aki arról panaszkodott milyen uncsi az egyetem, nagyobb izgalomra számított. Semmi nem tudja itt felcsigázni. Engem meg valami hirtelen megszállt, mikor elmentek a haverok és ő padon maradt, akkor megkérdeztem, hogy van-e kedve egy kis éjszakai fürcsizéshez? Két feltételt kell vállalni:1 nem úszhat ruhában, 2 hozznia kell alkoholt. Szegény annyira ledöbbent hogy válaszolni sem tudott. Én meg kezdtem pánik rohamot kapni saját merészségemtől... és gyorsan leköszöntem és rohantam a tanterembe. Mögöttem meg loholt a srác. :D
Becsörtetett a terembe és azt mondta ok, ha az elős feltétel rám sem érvényes.
Így pár nap múlva volt egy kellemes esténk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!