Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért érzem azt, hogy sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy sok meleg nagyon nem oké magával, és ezt nem látja be?

Figyelt kérdés
Többször megesett, hogy randiztam valakivel, majd az illető egy randi után belém esett, pedig alig ismert. Próbált nekem megfelelni, miattam kezdett el pszichológushoz járni, nem maga miatt és nem látta be, hogy valami nem okés vele. Aztán jött a dráma, random hívogatások, mert aggódott miattam, pedig kapcsolatban sem voltunk. És nem egy ilyen volt, azt érzem bevonzom ezeket...

2023. ápr. 16. 14:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem esett beléd, nyugi, ez nem így működik. Csak fellángolás, amit nem tud még kezelni, főleg ha tapasztalatlan.
2023. ápr. 16. 23:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy hany evesen viselkedik igy. Nem mindegy hogy hol talalsz ilyen emberekre.

Ha egy ember sokaig nem talal tarsra szerintem konnyen belecsuszik egy lehetősegnel ilyen hiábákba. Talan az ido segit nekik. Ha nem hat tarsts nekik tukrot es mond nekik h kerjenek segitseget. Ne hagyd oket h sajat magukba sullyedjenek, mert ha nem tudjak h mi a baj velük, miert tortenik minden balul, akkor elkattanhat az agyuk..🫤

2023. ápr. 16. 23:50
 13/21 A kérdező kommentje:
En most is mutattam, es azota be is jelentkezett a srac egy pszichológushoz. Csak h erre miert kellett addig varnia, mig en ezt felhoztam neki. Es ezzel is azt akarja elerni, hogy nekem feleljen meg, mikozben itt nem rolam van szo...
2023. ápr. 17. 00:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Már kérdeztem: alkalmi kapcsolat volt ez?
2023. ápr. 17. 07:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem annak indult.
2023. ápr. 17. 07:49
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Akkor meg mit csodálkozol? Nem a másikkal van a gond hanem veled!
2023. ápr. 17. 07:58
 17/21 A kérdező kommentje:

??

Az h nem alkalminak indult? Vannak, akik hosszú távra keresnek.

2023. ápr. 17. 08:01
 18/21 anonim ***** válasza:
80%
Ugye tényleg nem érted!
2023. ápr. 17. 08:04
 19/21 A kérdező kommentje:
Mindketten komolyat kerestünk, hosszabb távra. A srác egy randi után belém esett, miközben bennem maximum egy fellángolás, kellemes érzés volt. Azóta meg azt érzem a tulajdonának akar tekinteni, megkért, hogyha lehet ne ismerkedjek mással, míg nem dől el, hogy mi fogunk-e járni, csak azért hogy enyhítsek a rossz érzésén. Erre mégis hogy lehet reagálni, ha nem akar bunkó lenni az ember? Én javasoltam neki a szakembert, mert szerintem ezzel a függőségével pont hogy elijeszti az embereket.
2023. ápr. 17. 10:20
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
Honnan tudod hogy beléd esett? Plusz nézz magadba, mert pont te hiányoltad azt, hogy hamar hamar szerelmes legyél. Jobb ha magadba nézel szerintem.
2023. ápr. 17. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!