Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért érzem azt, hogy sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem azt, hogy sok meleg nagyon nem oké magával, és ezt nem látja be?

Figyelt kérdés
Többször megesett, hogy randiztam valakivel, majd az illető egy randi után belém esett, pedig alig ismert. Próbált nekem megfelelni, miattam kezdett el pszichológushoz járni, nem maga miatt és nem látta be, hogy valami nem okés vele. Aztán jött a dráma, random hívogatások, mert aggódott miattam, pedig kapcsolatban sem voltunk. És nem egy ilyen volt, azt érzem bevonzom ezeket...

2023. ápr. 16. 14:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Azt mondják, az emberek tukröt tartanak nekunk:)

Ez alapján gondolkodj el,mert valami benned is van, ami ezt kiváltja.

Egyébként erős szimpátia is lehet a másik féltől,ha úgy érzi,beléd esett!

Nyilván vannak értékes tulajdonságaid,ezért van így.

2023. ápr. 16. 14:14
 2/21 Jani Belucci ***** válasza:
95%
Tipikus szorongó kötődés. Ezek gyerekkorban alakulnak ki. Nem feltétlenül azt jelenti hogy nem oké magával, egyszerűen így működik, és amíg nem realizálja, hogy problémái vannak a kötődéssel, addig nem is fog tudni változtatni rajta. És igen, vannak olyan személyiségtípusok, akik előhozzák belőle ezt a szorongó magatartást, bevonzzák. Az ilyen emberek folyamatos megerősítést igényelnek, hogy nem fogod magukra hagyni őket (mint ahogy gyerekként a gondviselőjük, szülei), ami elég fárasztó tud lenni.
2023. ápr. 16. 14:20
 3/21 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Még azt hozzátenném, hogy a te oldaladon is lehet valami, ha rendszeresen az elutasító, távolságtartó szülői viselkedést látják meg benned.
2023. ápr. 16. 14:24
 4/21 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%

Fontos kérdés fontos válaszok.

Igen elgondolkodtatóak ezen dolgok..

2023. ápr. 16. 15:01
 5/21 A kérdező kommentje:
1) én régebben nagyon hasonló voltam, és ugyanazokat a hibákat vélem felfedezni sokakban, amik egyszer engem is jellemeztek. A kulcs azon van, hogy felismerik-e a változtatás szükségét
2023. ápr. 16. 15:45
 6/21 anonim ***** válasza:
86%

Egy randi után nem is lehet szerelembe esni,ez képtelenség.Épp a héten mondta nekem valaki,hogy nagyon szeret.Pedig csak látott és néha pár szót váltottunk.Persze,nem lett semmi,hogyan is lehetett volna.

Kicsit elgondolkodtam én is.De sokfélék vagyunk.

2023. ápr. 16. 15:53
 7/21 A kérdező kommentje:
Én viszont próbálok nekik segíteni. Nem vagyok egy pszichológus, de ha fontos számomra az illető, próbálom neki javasolni, hogy forduljon szakemberhez. Nekem is használt. De ha azt ő saját maga nem látja be, azzal nem lehet mit kezdeni.
2023. ápr. 16. 15:55
 8/21 A kérdező kommentje:
2) konkrét legújabb eset: egy randi volt, ami jól alakult, majd most két hétig nem látjuk egymást. Egy hete kezdtünk el írogatni. Leírrtam a srácnak, hogy megyek haza, jó éjt kívántam, majd két órával később válaszoltam. Ő addig el kezdett hívogatni, meg már fel akarta hívni az adott város kórházait, hogy nem esett-e bajom. Én ezt nem értem. Szimplán csak tovább maradtam ismerősökkel, és nem akartam a telómon lógni. De nekem ez nagyon kínos volt.
2023. ápr. 16. 17:29
 9/21 Jani Belucci ***** válasza:
100%
#8: Na jó, ezt már nem tudom kötődéselméletre fogni, ez már beteges.
2023. ápr. 16. 19:11
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmi partnerek ezek?
2023. ápr. 16. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!