Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan emlékeztek vissza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan emlékeztek vissza a legelső anál szexetekre? Milyen volt? Hogy történt?

Figyelt kérdés

Részleteket! :)

Ki szeretném én is próbálni.

2023. ápr. 16. 01:48
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
Olyan partnerrel történt, akivel nagyon megvolt a kémia, tapasztalt volt, és határozott. Ő szerette volna, én tartottam tőle, de türelmes volt, és nagyon értette a dolgát. Fájt kicsit, de csak az elején pár pillanatig, aztán sikerült teljesen ellazulni. Közben simogatta a csiklómat is, ez a kettő együtt nagyon beindított, intenzív volt nagyon. De ezt eddig csak vele tudtam átélni így, szóval biztos az extra vonzalom tette.
2023. ápr. 16. 02:02
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Férfi vagyok, férfi oldalról is érdekel? (hetero, én csináltam a csajnak)
2023. ápr. 16. 02:03
 3/8 anonim ***** válasza:
32%
Bocsi, nem néztem a kategóriat, 1es voltam.
2023. ápr. 16. 02:04
 4/8 anonim ***** válasza:
24%
Először mindenképpen a nyelvedet dugd be oda.
2023. ápr. 16. 04:00
 5/8 anonim ***** válasza:
18%

Tapasztalt partner, tus alatt ujjal kényeztette, tágított. Ezt követően bent a szobábmban az ágyamra térdeltem és ő ujjal, sok sikosítóval lelazított és utána a makkjával simogatta a nyilást, majd kicsit betolta a hegyét, de nem táguktam és ennyibe hagyta, a makkjával dugott seggbe

34N

2023. ápr. 16. 08:52
 6/8 anonim ***** válasza:
7%
Csodálatos! Megvertem aki ezt akarta.
2023. ápr. 19. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:
9%
Elösször magamnak csináltam. Mikor fiúval csináltam első alkalommal, addigra magamnak már sokszor csináltam. Így elég könnyű volt. Én vezettem rá, hogy szeretném. Neki nem volt ilyen vágya. Kutya pózban voltunk én elkezdtem simogatni a popsim bejáratát. Aztán ujjazni. Bedugtam egy majd két ujjamat. Aztán oda vezettem az ő kezét, hogy csinálja. Egy idő után lecsúsztam róla és a farkát igazítottam oda. Isteni finom volt. Ő is élvezte. Utána gyakran csináltuk így. 25N
2023. máj. 11. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
6%
Letusoltunk. Én az ágyban feküdtem a hasamon meztelen és a párom csak jött és belém nyomta. Nem volt valami nagy vagy vastag farka így nem fájt viszont élveztem
2023. jún. 20. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!