Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után van olyan, hogy újraéled a kapcsolat barátságként?
Vagy ilyen reményeket felesleges ápolni? Lesz, ami lesz úgyis?
Két hónapja szakítottam egy sráccal, igaz nem haragban váltunk el. Utána még pár hétig írogattunk, majd az egész úgy abba maradt. Rámírt még sok nap kihagyással, de egyértelmű, hogy jelenleg nem akar semmit.
Közben én randizgatok, de van bennem egy keserű szájíz.Aztán olvasgattam itt ilyeneket, hogy később barátként összejártak, de ahhoz is el kellett telnie fél-egy évnek.
Volt egyszer ilyen,de egy felélesztett találkozás,egy mozi után még rosszabb lett a hangulat.Nem is lett folytatás,sőt töröltem a férfit,ő is engem.
Nem érdemes,mert előbb utóbb lesz párja vagy neki, vagy neked és akkor azon filózol,hogy miért nem jött össze,meg irigykedik az ember a másikra.
Vele nem, akkor mással miért ? örök dilemma,jobb megelőzni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!