Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinálnátok ebben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ebben a helyzetben? Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Külföldön élő expat vagyok, aki két hónapja van túl egy fájdalmas szakításon. Azóta itt kint elkezdtem randizni egy külföldi sráccal, akivel volt már 4 randink, de mindketten bizonytalanok vagyunk valamilyen okból,ő most jelenkeg az exétől van költöző félben, én meg bizknytalan vagyok, hogy tényleg akarom-e ezt. De kellemes vele az együtt töltött idő, szóval akarok ennek esélyt adni.

A hosszú hétvégén Pesten voltam és hát felcsábultam a Tinderre, ahol egy exemhez nagyon hasonló csávóra bukkantam. Beszélgettünk, lett bennem is egyfajta fellángolás, majd a hét elején taliztunk. Sima randinak indult, majd le is feküdtünk. Én azóta már külföldön vagyok, de a srác nagyon durván de őszintén belém szeretett. Ami egyrészt cuki, de nem tudom mit kezdjek ezzel a szituval, mert én még nem tartok ott. És nem is biztos, hogy jó, ha távkapcsolat lenne belőle. Tudja, hogy majd megyek haza, akkor számít a talinkra. Ugyanakkor ténykeg egy érdeklődő, rendes srác. Nem akarnám megbántani, ha úgy alakulna, hogy mégsem jövünk össze.

Voltatok már ilyen szitukban?

2023. ápr. 14. 08:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem kefélj fűvel-fával de védekezz.
2023. ápr. 14. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!