Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » (Meleg téma) Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Meleg téma) Szerintetek ráírjak egy srácra, akit kikutattam a Facebookon a Tinder profilja segítségével?

Figyelt kérdés
Vagy szerintek ez így gáz/creepy?

2023. ápr. 13. 22:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
ez elég creepys
2023. ápr. 13. 22:27
 2/19 anonim ***** válasza:
89%

Kicsit zaklató vibe-ja van valóban.

A nyilvánosan vállalt magánszféráját (de furán hangzik ez így) tartsd tiszteletben. Te se örülnél, ha vadidegenek rád köszönnének az utcán, hogy helló, múlt héten láttalak tüdőszűrön, hogy vagy?

2023. ápr. 13. 22:33
 3/19 A kérdező kommentje:
Akkor várnom kell, amíg megjelenek neki a Tinderen, és jobbra húz
2023. ápr. 13. 22:42
 4/19 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Mi a f*sz. NE! Főleg hogy jobbra sem húzott. Hagyd őt békén. Ha akar valamit, akkor majd úgy is matcheltek, ha meg nem, akkor nem akar tőled semmit.
2023. ápr. 14. 07:46
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Sztem simán! Instán velem is volt már ilyen. Ezért szoktuk megadni az insta nevünket. Mondjuk így hogy te nyomozol is utána, hát...mondjuk volt már aki így keresett, és meg is lepődtem. Csodás randink lett belőle. :) Ennek már 2 éve.
2023. ápr. 14. 08:15
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem írnék rá. Ha a leírásában nem hagyj elérhetőséget akkor nem zavarnám. Ha bejöttél volna neki jobbra húzott volna.
2023. ápr. 14. 09:06
 7/19 A kérdező kommentje:
Lehet nem is nézi, hogy ki lájkolta be. Sokan nem nézik
2023. ápr. 14. 09:15
 8/19 Jani Belucci ***** válasza:
84%
#7: Mert az a funkció fizetős. És a legtöbb ember nem ilyen elkeseredett. Lényeg a lényeg, baromi gáz kinyomozni valakinek a Facebookját, és ott zaklatni, kvázi megkerülve a randiapp szűrőjét. Ha nem matchelsz vele, akkor ne zaklasd.
2023. ápr. 14. 09:44
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Na, jöttek a leértékelések. xd azért mert mindenki védi a privátszféráját nem tudhatod hogy jól esne-e neki amúgy. Ha nem válaszol, nem zaklatod, ez ennyire bonyolult. Egyébként ha nem vagytok ismerősök, akkor ez az üzi nem is jelenik meg rögtön.

Kérdező, most mit veszthetsz? Írj rá, és meglátod. Ez még nem zaklatás. Leírof, hogy megtetszett Tinderen, aztán rákerestél Facebookon. Ha van kedve, akkor beszélgessetek. Ha nincs, amúgy sem ír majd vissza. Én szeretem a kitartó srácokat. :)

2023. ápr. 14. 10:20
 10/19 anonim ***** válasza:
84%

#9-es

Ugye tudod hogy a Tindernek pont az a lényege hogy csak az tud írni neked aki jobbra húzott? Ergo nem kell olyan emberek üzenetével foglalkoznod akik nem jönnek be.

Ezek után még facen is ráírni... Tuti körbe fogják röhögni szerencsétlen

2023. ápr. 14. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!