Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolis szerelem mennyire működhet?
Van egy srác akit lassan már több mint fél éve ismertem meg, de csak pár napja mesélte nekem hogy ő meleg, erre felbuzdulva én is elmondtam neki hogy meleg vagyok. (Iszogattunk azelőtt hogy így megeredt a nyelvünk)
Beszéltünk arról hogy régebb óta szimpatizálunk úgy egymással, ( ezért is vett bátorságot hogy elmondja és bízott abban hogy én is az vagyok és hasonlóan gondolom a dolgokat) de nem tudom hogyan tudna működni ez a koli keretein belül, úgy hogy más ne tudja meg főleg hogy külön szobában lakunk egymáshoz még csak nem is közel. Ergó így egy egy este tudunk kettesben lenni mikor a többiek hazamennek hétvégére.
Egyikünk sem szeretné felvállalni nagy közönség előtt, de szeretnénk együtt is lenni.
Aznap mikor bevallottuk egymásnak a dolgot, a szobában filmeztünk és utána összebújva aludtunk. Nagyon jó érzés volt és nem havonta egyszer szeretném
Más hogy tudja ezt megoldani? Van valami ötletetek?
Sajnos diák meloval még nem sikerült annyit osszesporolnom hogy albiba tudjak/tudjunk költözni, meg az korai is lenne
Szerintem próbáljátok meg. Alakul, ami alakul. Szerencsések vagytok, hogy egymásra találtatok.
Ha nem álltok készen nyíltan vállalni a dolgot, akkor sajnos muszáj lesz várni a lehetőségeket. De ugyebár egy kapcsolat nemcsak szexből áll. Randikat, közös programokat bármikor csinálhattok a kolin kívül.
Tudom, milyen nehéz és embert próbáló dolog rejtegetni egy kapcsolatot, főleg egy ilyen népes környezetben. Sajnálom, hogy át kell élnetek. Merítsetek erőt és energiát egymásból. Kitartást, és sok sikert! Remélem, boldogok lesztek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!