Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek van összefüggés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van összefüggés aközött, hogy a "jó pasik" kicsapongóbb életet élnek?

Figyelt kérdés
Tehát olyan fiúk, férfiak, akik általánosságban véve nagyon vonzóak, tudjátok, izmosak, jóképűek. Én azt vettem észre, hogy az ilyen fiúk sokkal nyíltabbak szexuálisan, nem rejtőzködnek, legalább a testüket megmutatják és inkább csak szexet keresnek.

2023. ápr. 12. 08:21
A kérdező szavazást indított:
Igaz, van összefüggés
Nincs összefüggés, nem igaz
21 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is van összefüggés a kettő között. Valószínűleg a "jó pasik" magabiztosabbak és több sikerük van a partner keresésben is. Tudják, hogy kisebb az esélyük a kudarcra ha kezdeményeznek. Illetve a sportos, izmos külső a magasabb tesztoszteron szint egyik indikátora is lehet, ami persze nem törvényszerű.
2023. ápr. 12. 08:32
 2/13 anonim ***** válasza:
35%
Felelőtlenek, egoisták. Röviden ez a véleményem.
2023. ápr. 12. 09:45
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Nyilván merészebb mint egy 120 kilós 150 centi magas fickó...
2023. ápr. 12. 09:49
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Pedig nekem pont a 120 kilós 150 cm jön be, jó a magasság igazából mindegy, de legyen husis 😋

Nekem nem tetszenek az izmos, sportos srácok. De hát nem vagyunk egyformák.

2023. ápr. 12. 09:52
 5/13 anonim ***** válasza:
77%
Attól a rommá hízott srácot még eleget cseszették életében, és nem szárnyal az önbizalma, kivéve ha zéró a realitásérzéke.
2023. ápr. 12. 09:57
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Én az egyszerű,nem izmos, nem jóképű úgymond "szürke, mezei" embereket kedvelem,minden téren.

Amikor párom volt, ilyen volt. És ha lesz, akkor ismét ilyet szeretnék...

2023. ápr. 12. 10:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném hogy a jobban kinéző emberek kicsapongóbb életet élnének, mivel általában a saját szintjükön lévő embereket keresnek, ami pedig pont hogy kevesebb van (tehát lehet hogy pont kevesebb partnert szereznek mint az átlag emberek)
2023. ápr. 12. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
85%
Le lehet pontozni, de saját bőrről tudom hogy néznek egy kövér emerre mások. És nem, nem aza az általános hogy "imádom milyen dagadt vagy". 152 centi vagyok, és most 98 kiló... És az általános az undor ahogy rám néznek, meg elkönyvelnek lustának-ostobának tohonyának látatlanban.
2023. ápr. 12. 10:56
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

Én aztán baromira nem nézek ki jól, kövér, kispöcsű, ráadásul csúnya pasi is vagyok, de ez sosem tartott vissza semmitől. Amit a 8-as írt, én is tapasztalok hasonlókat, viszont egyáltalán nem érdekel, vállalom magam öltözőben, zuhanyzóban, szaunában, nudista strandon, meleg szexklubbokban. Semmi szégyenlősség vagy visszafogottság.

És sokan vannak, akiknek ez kell, tőlem meg is kapják. Kicsapongó vagyok, ahogy manapság hívják az alkalmi szexet kedvelőket.

Talán én vagyok a kivétel, ami erősíti a szabályt, bár szerintem egy mentálisan egészséges ember nem mások véleménye alapján határozza meg önmagát.

2023. ápr. 12. 12:30
 10/13 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Egy átlagos pasinak meg egy Adonisznak is ugyanannyi igénye van szexre. És egy átlagosnak az átlagosok között ugyanannyi lehetősége is van, mint egy Adonisznak az Adoniszok között. Szóval szerintem abban nincs különbség, hogy mennyit szexelnek.
2023. ápr. 12. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!