Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valaki vett már dugógépet :D?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki vett már dugógépet :D?

Figyelt kérdés
nézeketem ezeket a dugógépeket, de nem igazán szánnám rá azt a 120ezret kiváncsíságból, láttam már 23 ezerét is, de az nem tudom milyen lehet, ezért lennék kíváncsi tapasztalatokra, hogy valaki vett már, ha igen mennyiért, és milyet ?
2023. ápr. 8. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell az neked. Itt vagyunk mi.
2023. ápr. 8. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha én beveszek egy kamagrát 2 órán át duglak, az csak 5 ezer. :'D
2023. ápr. 8. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is akartam mindig olyat. De tényleg nagyon drága. Egyszer olvastam véleményeket, és egy fórumon a pasi beírta, h megrendelték a feleségével, és mikor a gyerek elment osztálykirandulni kiprobálták és óriásit élvezett az asszony. Ah mondom ez mennyire jó. Én is akarok egy ilyet. De tényleg draga. Meg elvileg hangos is. De pont nem izgatna.
2023. ápr. 8. 19:47
 4/6 A kérdező kommentje:
oké vannak pasik erre, de nem bírják addig, hogy el is élvezzek közbe, a gép meg addig megy ameddig akarom :DDD
2023. ápr. 8. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

na pl egy ilyen milyen lehet :D?! ez csak nem hangos, mondjuk az engem se érdekelne, nyílván ha olyan hangja van mint egy ütvefúrónak na az baj, még kellemetlen is lenne a tudat xd

2023. ápr. 8. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
85%
rossz palikjal voltal egyutt eddig
2023. ápr. 8. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!