Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt a legfurább partnered, vagy a legfurább ember akit láttál a társkeresőn?
Nem társkeresőn volt,hanem itt.
A srác annyi éves volt,olyan magas,súlyú,hajú és arcú,mint leírta az ismerkedő levelekben.
Megadta a számát két levél után,és az első talin ott és akkor pontosan megjelent,ahogy meg lett beszélve.
Ugyan csak néhány találkozó volt,de sem előtte,sem utána ilyennel soha életemben nem találkoztam,ilyen szintű igazsággal és megbízhatósággal.
Nem tudom,van-e barátja,de ha igen,akkor az elmondhatja magáról,hogy szerencsés férfi.
Egy fiatal kb 30 éves csávó volt, én 52 vagyok. Ott volt a lakásban, de smsben kellett kommunikálni vele... Komolyan nem lehetett vele beszélni , smst kellett írnom neki arra válaszolt.
És az volt a legnagyobb szexuális élménye hogy fel kellett vennem videóra ahogy feldugok neki egy dildót és azt nézegette hogy milyen mélyen felment neki... Ezt se azelőtt se azóta nem tudta senki überelni...
Kutyapózban szarni, vagy tilos boxert hordani, de ő meg bezzeg ruhában szexel, egész éjszakai maszti...
Azért örülök hogy végül mindenki megtalálta a partnert hozzá. :-) :-)
2-es a legjobb, igen az is szélsőség már aki igazat mond meg minden pont úgy van ahogy ígéri.
Teljesen okés volt a srác. Megbeszéltük a talit, hogy ki mit szeret.
Aztán elmentem hozzá, ahol arra kért egy kis idő múlva, hogy tojjak a szájába.
Nagyon gyorsan el tipliztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!