Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt a legfurább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt a legfurább partnered, vagy a legfurább ember akit láttál a társkeresőn?

Figyelt kérdés
Pl csak csikizni akar, csak talpat nyalni akar, aszex, csak maszti stb.?
2023. ápr. 8. 01:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok ilyen alak van fent társkeresőkön. Egyik azt akarta, hogy kutyapózban őelőtte szarjam ki magam és utàna úgy akar megdugni. Meg volt aki azt akarta hogy napokig ne mossam meg a farkam, mert ő akarja tisztára szopni. Undor
2023. ápr. 8. 02:11
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Nem társkeresőn volt,hanem itt.

A srác annyi éves volt,olyan magas,súlyú,hajú és arcú,mint leírta az ismerkedő levelekben.

Megadta a számát két levél után,és az első talin ott és akkor pontosan megjelent,ahogy meg lett beszélve.

Ugyan csak néhány találkozó volt,de sem előtte,sem utána ilyennel soha életemben nem találkoztam,ilyen szintű igazsággal és megbízhatósággal.

Nem tudom,van-e barátja,de ha igen,akkor az elmondhatja magáról,hogy szerencsés férfi.

2023. ápr. 8. 05:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy fiatal kb 30 éves csávó volt, én 52 vagyok. Ott volt a lakásban, de smsben kellett kommunikálni vele... Komolyan nem lehetett vele beszélni , smst kellett írnom neki arra válaszolt.

És az volt a legnagyobb szexuális élménye hogy fel kellett vennem videóra ahogy feldugok neki egy dildót és azt nézegette hogy milyen mélyen felment neki... Ezt se azelőtt se azóta nem tudta senki überelni...

2023. ápr. 8. 06:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapig jártam vele, össze is költöztünk a legelején. Azt akarta hogy én mindig pucér legyek otthon vagy max egy alsóban, úgy hogy ő fel volt öltözve. Ez igaz volt akkor is mikor szexeltünk a szabadban vagy nyilvánossabb helyen. Volt olyan is hogy lebuktunk, akkor pucéron főleg nekem volt gáz. Nem engedte hogy boxert hordjak azaz ő kiváltsága volt és kék farmer fehér pólót vagy ruhát preferálta rajtam, míg ő sötétebb ruhákat hordott.
2023. ápr. 8. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer felmentem egy 45 éves pasihoz, aki órákig tartó masztizást akart, hogy estétől hajnalig. Nagyon tisztaságmániás lehetett, mert olyan steril, 100%-ig rendben lévő lakást, ahol nem hogy egy hajszál de még egy por szem sem volt sehol, még nem láttam. Miközben vertük olyan pofákat vágott mint aki orgazmust színlelt, mellé hangosan nyögött, néha üvöltött. Aztán véletlen elélvezett kb 1 óra után, és majdnem sírva fakadt miatta úgy kiborult. Többet nem beszéltem vele inkább.
2023. ápr. 8. 10:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Kutyapózban szarni, vagy tilos boxert hordani, de ő meg bezzeg ruhában szexel, egész éjszakai maszti...

Azért örülök hogy végül mindenki megtalálta a partnert hozzá. :-) :-)

2-es a legjobb, igen az is szélsőség már aki igazat mond meg minden pont úgy van ahogy ígéri.

2023. ápr. 8. 13:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen okés volt a srác. Megbeszéltük a talit, hogy ki mit szeret.

Aztán elmentem hozzá, ahol arra kért egy kis idő múlva, hogy tojjak a szájába.

Nagyon gyorsan el tipliztem.

2023. ápr. 9. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Erdőben akart szexelni és megkért hogy hugyozzam is le. Furának fura ember volt, de nagyon szexi. Telelőttem a lyukát, aztán az autóban később a száját is.
2023. ápr. 16. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!