Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkú meleg pasik, ti mertek farokképet küldeni a másiknak, vagy cikinek tartjátok?
Aktív vagyok,de pl én is szeretem a kisfarkú passzívakat, mert szeretem simogatni nekik.
Javítok ...szeretném :)
Soha eszembe nem jutott bárkinek "farokképet" küldeni.
Nem mintha kicsi lenne, de a "Há'má'me'mé'ne'" - ez volt mindig a kérdés körülbelül, hogy miért nem - a magyar táLYszólással élve...
Az enyém egyébként átlagos (mármint a brém), viszont a farokképekkel ismerkedést kezdőket alapból törlöm, már bocs', sem nem küldök senkinek a sajátomról.
Egy okos, értelmes, nem feltétlen kigyúrt, akár kis p@csű srácot is nagyon szeretnék, ha szívesen ismerkedne hosszú távra (kicsi vagy nagy, de bármilyen p@ccsel, továbbra is férfit keresek, maradjunk is ennél! Ezért vagyok b@zi, férfit keresek magam mellé társnak, ahogy újra leírtam.) ;-).
Korrekt a 8-as válasz!
Ez a képkéregetés egy érdekes dolog,mert a többség farok vagy fenékképeket kéreget,és bepöccen,ha nem kap.
Egy ismerős azt mondja,hogy aki így áll hozzá,az faxfejet,vagy sggfejet keres maga mellé- nem pedig társat.
Legalább ahogyan a 8-as is,vannak akik a többi részt is figyelembe veszik egy emberből,főleg hogy összességében milyen.
Pont fordítva tapasztaltam:
Sosem kértem ilyen képet, mégis kéretlenül tucatszám kapok.
Mintha direkt el akarnának riasztani maguktól meg az egésztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!