Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első BDSM találka ma este. Vannak jelek, amikre oda kell figyelni es lelepni azonnal? Partner is hasonló koru es kezdő mint en (ő aktív) Csak online ismerjük egymást, az ő lakásán találkozunk
Figyelt kérdés
2023. ápr. 5. 13:52
11/16 anonim 

válasza:

Én is azt javaslom, hogy először csak dumáljatok.
12/16 anonim 

válasza:

Mi az amit privibe kell írni és egyéb érdeklődök nem láthatnak?
13/16 anonim 

válasza:

Mert engem is érdekelne a dolog, mármint a mire vigyázzunk kérdés..
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, minden rendben ment tegnap.
#5 a privát üzenetekre mar nem válaszolok, mert a vége mindig az, hogy jöjjünk össze :)
2023. ápr. 6. 08:47
15/16 anonim 

válasza:

Jó hallani, hogy minden rendben ment. Van kedved írni arról, hogy mit csinált veled a dom, és milyen élmény volt neked?
16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon izgultam, de szerencsere minden ugy alakult, ahogy megbeszeltuk. Igazabol csak amiatt kellett neki szolni, hogy pofonokbol erosebbek is mehetnek. Ma este is megyek, remelem egy kapcsolat is kialakulhat belole
2023. ápr. 6. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!