Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy hiába...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hiába akarom nem megy?

Figyelt kérdés
Izgatna ha megdugna valaki de mindig kellemetlen vagy fáj? Hiába ujjaz, hiába sok a sikosító, hiába kicsi a méret...
2023. ápr. 5. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Sok oka lehet annak. Talán nem tudsz teljesen ellazulni, vagy nincs meg a kémia közted és a partnered között.

A hosszú, romantikus, nyelvvel váló izgatás, óvatos ujjazás, prosztata ingerlés általában működni szokott. Adj időt magadnak!

2023. ápr. 5. 12:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Már adtam párszor. Bejön, akarom, kívánom. Mégis olyan érzés mintha WC-re kéne mennem meg semmi élveztes. Addig ok míg a lyuknál van azonban ha már bemegy...
2023. ápr. 5. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok.

Ha különböző srácokkal is próbáltad többször is és nem élvezted, akkor lehet, hogy nem kellene erőltetni. Nekem már első alkalommal sem fájt, de igazán csak pár alkalom után kezdtem élvezni igazán. Nekem nagyon függ attól hogy a partneremmel mennyire vagyunk egy hullámhosszon.

2023. ápr. 5. 12:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk eleve kis vagy vékony farkú srácot keresek de kevés van aki tudja és bevállalja, hogy neki kicsi vagy vékony.
2023. ápr. 5. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#1-es vagyok.

Nem vagyok biztos benne, hogy farok méret alapján kellene partnert választani. Egy átlagos méret is jó lehet. Sokkal fontosabb, hogy összehangolódjatok, figyelmes legyen a partnered és mindketten arra törkedjetek, hogy a másik élvezze. Ezek a faktorok fontosabbak, mint a centiméterek.

2023. ápr. 5. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a WC-re menős érzés csak egy ideig tart, amíg meg nem szokod az anális szexet. Esetleg kezdetnek vehetsz egy Aneros-t, annak anatómiailag is nagyon jó kialakítása van, és remekül alkalmas arra, hogy megszoktassa veled, hogy van odabent valami, és azt élvezni is lehet. :)

22/p

2023. ápr. 5. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!