Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért nem szeretnek randizni?
Az biztos, hogy az udvarlási időszak lerövidült, de nem csak a meleg szubkultúrában. Ez következménye részben a párkapcsolatok liberalizálódásának, illetve a felgyorsult életvitelnek is. Nem gondolom, hogy maga a jelenség jó vagy rossz, vannak előnyei is, hátrányai is, ahogy a korábbi, lassabb megközelítésnek is voltak előnyei is, hátrányai is. Én magam az utóbbit preferálom, de nem teszek előjelet a mai, gyorsabb ismerkedés mellé, tudok hozzá alkalmazkodni, ha szükséges és látom értelmét, hogy megéri-e nekem alkalmazkodnom ehhez, azt mindig az adott helyzetben döntöm el. Közel sem mindig jól (mindkét irányba szoktam tévedni), ezt meg kell hagynom, valamit érzem, hogy nem csinálok jól, de még nem látom, hogy miben hibázok. Nem az emberismeret a gond, abból még soha nem volt baj, hogy milyen emberrel álltam le bármilyen módon, inkább az lehet talán a gond, hogy hibásan mérem fel a kapcsolat aktuális állapotát addig, amíg az "bizonytalan" státuszban van. Ez pedig szerintem egy valahol elromlott döntési mechanizmusomon múlik. Csak még rá kell jönnöm, hol romlott el.
Ami magát a kérdést konkrétan illeti... Hacsak nem vagy kifejezetten aktív tagja a közösségnek Romeon vagy akárhol, akkor a megkeresések száma erősen limitált. Ebből általános következtetést levonni nem hiszem, hogy lehet. Ráadásul az a tényező kimarad a képletből, hogy nem veszed figyelembe, hogy azok, akik gyorsabb ütemben ismerkednek, nagyságrendekkel nagyobb eséllyel írnak rád, mint a te álláspontodat képviselők. Tehát ott marad egy -gőzöm nincs, mekkora- réteg, akikről alig van információ, egész egyszerűen azért, mert rá se írnak az emberre, míg komolyabb elhatározásuk nincs. Lehet velem persze vitatkozni, sőt mindenkit bátorítok rá, az értelmes eszmecsere szerintem jó dolgokat tud szüli. :)
22/p
Holtomiglan-holtodiglan NEM létezik, melegeknél meg főleg nem.
Ma már ilyet ne is keressen senki.
Egyébként a randi, az udvarlás csudajó dolog,kár,hogy tényleg nincs igény rá:(
Egy találka,vagy randi sem garancia semmire.A legtöbb ugyanis az exéről tud főleg beszélni, vagy szidja végig,vagy áradozik és hasonlítgat.
Elég kiábrándító,ha ilyen van, akkor ott és akkor el szoktam köszönni.Basszus,ha ismerkedik valaki, akkor egymásra figyeljenek,egymásról kérdezzenek,ne a múltat elemezzék.Múlt elmúlt,ex pedig ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!