Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok azzal a személlyel aki nem küld arcképet ismerkedésnél de alapjáraton meg szimpatikus?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 2. 12:12
1/6 anonim válasza:
Nem foglalkozok vele a továbbiakban. 2023-ban nem vakrandizgatok. 22 éves vagyok, tehát nem vagyok kiégve de ettől is én hülyétkapok. Már 1 mosógépen is van kb kamera de ő nem tud, akar képet csinálni, küldeni. Én azt teljesen megértem ha a profiljára nem tesz ki képet. Magánügye. Ezzel nincs is gond. De ha ismerkedni szeretne akkor hogyan akarna kép nélkül? Ezt sose fogom megérteni . Mondjuk egyre többen írják ki,hogy kép nélküli profiloknak nem válaszolnak. Ez tökre érthető amúgy.
2/6 anonim válasza:
Akkor nem kérek tőle. Nálam nem szempont.
3/6 anonim válasza:
Ha egy fénykép nélküli profillal írnak rám rögtön kérek képet. Mert minden bizonnyal azért írt rám, mert tetszem neki, hiszen nekem van kint képem. Ha elindul a nyávogás meg a terelés, akkor leírom, hogy vakrandi nem érdekel. És teljesen egyetértek az első hozzászólóval, hogy szinte mindenen már kamera van, aki nem akar még privátban sem küldeni azzal nem kell foglalkozni. Igaz, hogy lepattintom őket, de nagyon fel tudom kapni a vizet ilyenkor. Neki bejövök, lát rólam képet, akar ezt-azt, de én alkalmazkodjak hozzá, s mindent tegyek meg, amit szeretne úgy, hogy egy kitöltetlen, fénykép nélküli profillal beszélgetek. Aztán, ha mégse küld vagy küld, de kiderül miért nem akart küldeni akkor meg megy a hiszti, meg szidalmazás, ha elutasítod.
4/6 anonim válasza:
Szerintem aki még privatbsn sem hajlandó képet küldeni, azzal valami nem stimmel. Valami oka van hogy ne tudd ki ő. En offolnám. Írásban bárki lehet szimpatikus
5/6 anonim válasza:
Én szoktam kép nélküli embereknek is válaszolni, kicsit beszélgetek velük. Aztán általában szoba kerül, ki mit szeretne, ilyenkor szoktam felvetni, ha magától nem jut eszébe, hogy én is kíváncsi vagyok rá, küldjön képet magáról. És szokott is a többség, nem nagyon volt ezzel gond. Próbálok türelmes lenni, sosem lehet tudni, egy kép nélküli profil mögött van álmaim pasija 🤷🏻♂️
6/6 anonim válasza:
Eddigi leghosszabb kapcsolatom egy vakrandin indult.Mióta vége és ismerkedem,a kép akkor lényeges,ha közös elhatározás.Úgy voltam, vagyok vele,hogy egy kép az egy kimerevített pillanat.Mi pedig nem pillanatokból állunk.
Volt vakrandim azóta nem egy,minden okés volt,ami a kinézetet illeti.Inkább az elképzelések nem egyeztek,ezért sem lett folytatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!