Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Romeon "Pénzért szex" csoporto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romeon "Pénzért szex" csoportokban (három is van) miért van benne "mindenki"?

Figyelt kérdés

Nem szó szerint mindenki, de tömegével jobban-rosszabbul kinéző férfiak.

Van amelyikben 2500 magyarországi férfi benne van.

És olyan arcok akiket amúgy látok mindenhol társkeresőkön meg a való életben utcán stb... is.

Ezek mind hajlandóak pénzért szexelni vagy ők keresnek pénzért partnert?

Egy részük, nem kis részük nem szorul rá, hogy pénzért keressen, annál jobban néz ki.

2023. ápr. 2. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Attol,hogy valaki csinos nem biztos hogy tud pasizni.
2023. ápr. 2. 10:41
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Attól hogy valaki benne van még semmit nem jelent. 2500 tagból kb 100 tag ha aktív. Anno én is benne voltam de sose csináltam pénzért és nem is fogom.
2023. ápr. 2. 10:51
 3/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért voltál benne? Ők vagyis közülük sokan miért vannak benne, ha nem ez a céljuk?
2023. ápr. 2. 11:11
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Mert látják hogy sokan vannak benne és belépnek. Ennyi. Facen is ez megy,nem? Van több olyan csoport amiben több 10-20 ezer tag van. Mégse ír be ennyi tag, nem kommentel stb. Közösségi média hatásai. Ne gondold túl hogy mindneki pénzért csinálná onnan vagy fizetne a szexért.
2023. ápr. 2. 11:14
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

"Egy részük, nem kis részük nem szorul rá, hogy pénzért keressen, annál jobban néz ki."

Te nagyon el vagy tévedve, a jó fiatal pasik szeretik kihasználni, ahogy kinéznek. Nyilván nekik fizetnek, nem pedig ők másoknak.

2023. ápr. 2. 11:31
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

Pontosan így van, ahogy a 2-es írja. Az egyiknek én vagyok az adminja és látom, hogy mindig ugyanaz a 20-30 ember írogat. A fiatalok szerintem várják, hogy lesz-e valami nekik tetsző lehetőség, akivel pénzért hajlandóak lennének elmenni.

De legtöbbször akik belépnek nincs is valós szándékuk bármennyi pénzért szexuális viszonyt létesíteni, csak kíváncsiak.

2023. ápr. 2. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Még annyi kiegészítés a 6. ponthoz, hogy én magam is visszatérően keresek fiatal srácot sima orálra (nem azért mert rosszul nézek ki, hanem mert nincs időm és alkalmam fiatalokkal ismerkedni). Ennek ellenére, hiába látja elvileg több száz ember a csoportban, alig jelentkezik valaki, aki meg komolyan gondolná, az még ritkább.
2023. ápr. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!