Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy meleg hogyan mozdul rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg hogyan mozdul rám és kezdeményez, ha akar tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Egyébkét heteró férfi vagyok. Hogyan utasítsam el?

2023. ápr. 1. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Közöld vele, hogy heteró vagy, ennyi.
2023. ápr. 1. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
"Megtisztelve érzem magam, de heteró vagyok. Azért barátok lehetünk." Kb így.
2023. ápr. 1. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
63%

Seggét ne nyalja ki?

Nem kell a körítés, nem vagyunk ennyire törékenyek.

2023. ápr. 1. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Köszi de csak egy térfélre játszom - ennyit szoktam mondani. Az értelmesebbje megérti, aki ezek után is csesztet annak már más szavakkal közlöm hagyjon békén.

Egyébként a melegeknek elég jól működik a "gayradarja" nem mozdulnak rá hetero pasira mert tudják hogy elutasítás a vége.

2023. ápr. 1. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert rádmozdult valaki kérdező? Amúgy a kettes teljesen jót írt, ez ki szokta fogni a szelet annak is a vitorlájából aki hőzöngene.
2023. ápr. 1. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az sem releváns, hogy nem vagy meleg. Az egyedül fontos az, hogy neked nem jön be semmilyen tekintetben. Ezt kellő tisztelettel, de erélyesen közölni is kell, mielőtt félreértés lesz belőle.

22/p

2023. ápr. 2. 05:55
 7/8 Gaydoctor23 ***** válasza:
100%
Én melegként közlöm őszintén az érzéseimet.Sosem kaptam érte csúnya szavakat.Van,aki belemegy,aki nem az pedig megmondja a nőket szereti.
2023. ápr. 2. 06:36
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Meleg férfiként nálam hetero,legalábbis általam annak hitt srácok próbálkoztak be.Hoppá :)

De sem bi,sem hetero nem játszik.Megmondtam,egy kivétellel,aki duzzogott sokáig,megértették.

2023. ápr. 2. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!