Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató másoknak is ha Levis 501-es farmerben lát meg valakit az utcán? Én specel annyira, hogy lesifotókat készítek a pasiról ha tehetem . Szerintem nagyon gusztusos .
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 19:16
11/18 anonim válasza:
Még a 90 es években mértékadó volt a Levis501. Ma már kit érdekel a Levis501???-amikor a Devergo,Gucci,Calvin Klein stb. vannak,na és persze a Audi,Merci,Bmw.
12/18 anonim válasza:
11 vagyok. Mai csajok arra gerjednek ha a pénztárca domborodik!!!
13/18 A kérdező kommentje:
#11 Sajnos nincsen igazad , a romák tudom erre gerjednek amiket felsoroltál de a levis 501 eléggé örök márka még mindig, mert van egy szlogenjük ami eléggé időtálló, max nem mindenkinek . De tévedésben vagy .... aki már guccikat sorok fel :)
2023. ápr. 6. 06:19
14/18 anonim válasza:
13!Te miről beszélsz???? Sokan már azt se tudják hogy az 501 mit jelent a Levis-en belül!!!! Lassan már a Levis is feledésbe merül,NEM AZ USA-ban vagyunk!!!!!
15/18 A kérdező kommentje:
#14 valóban nem az usa-ban vagyunk viszont ezt senki sem állította, van egy réteg aki tudja mi ez aki meg nem az felőlem jöhet a gucciluivutonfaxom márkákkal akkor se fogja tudni. Mi a gondod végülis akkor ha Téged nem érint a téma ? Kimennél tölünk nyugatabbra kb minden harmadik pasin 501-es levist látok de hát aki nem megy túl a faluja határán elhiszem ha fantáziál arról amit nem tapasztalt meg soha . :) Na kellemes nyuszit és guccizz a kis világodban . Vagy folytasd mert a tipusod fogja :)
2023. ápr. 7. 14:38
16/18 anonim válasza:
Izgulj csak a Levis 501 re,remélem miattad lesz belőle cola márka,befeketetési jegy,autómárka és kórházba Levis 501 osztály,ami pszichiátrián belül van.
17/18 A kérdező kommentje:
# 16 oska. Látom beütött valami durva cucc. Na kellemes nyuszit gucciluivutonarmani :)
2023. ápr. 8. 07:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!