Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgató másoknak is ha Levis 501-es farmerben lát meg valakit az utcán? Én specel annyira, hogy lesifotókat készítek a pasiról ha tehetem . Szerintem nagyon gusztusos .
Figyelt kérdés
2023. ápr. 1. 19:16
1/18 anonim válasza:
Ha c6os corvettel jelenik meg. Na az igen.
2/18 A kérdező kommentje:
# Kis curva :)
2023. ápr. 1. 19:31
4/18 A kérdező kommentje:
Hát nem én piroscorvetteztem egy farmerfétis kérdés alatt......
2023. ápr. 1. 20:28
5/18 anonim válasza:
Az az izgató, ha a padlómon van az ágy mellett. És nem az enyém.
6/18 A kérdező kommentje:
Látom a kérdésre senki sem tud válaszolni csak a habbblatty :) a szokásos.
2023. ápr. 2. 19:05
7/18 anonim válasza:
Mert ez nem valódi kérdés, csak el akartad mondani, hogy te mire gerjedsz. Rajtad kívül kb. senki sem gerjed csak és kifejezetten a Levis 501-esre, pont az utcán, bármilyen pasi is viselje, mindegy is csak Levis 501-es legyen.
8/18 A kérdező kommentje:
#7 Tehát léteznek nem valódi kérdések? Ahhham .... akkor marad a piros corvettezés és a hablatty :)
2023. ápr. 3. 06:10
9/18 frot válasza:
Én át tudom érezni. Ha egy feszes farmerban látok egy srácot az utcán, a tekintetem először a sliccére vándorol, és nyálcsorgatva kutatom, hogy mennyire domborodik a csomagja. Ez a látvány pedig valóban a Levi's 501-esben, és az ehhez hasonló fazonú farmerekben a legizgalmasabb. Olyan a tervezésük, hogy az elülső domborulatokat szinte még direkt ki is emeli a gombos slicc szabásvonala. Ezt a látványt pedig annyira erotikusnak, izgatónak találom, hogy képzeletben azonnal összesimulnék így vele jó szorosan. :) Mondjuk ez csak akkor igaz, ha jóképű, vékony és fiatal(os) a farmerban feszítő srác. :)
10/18 A kérdező kommentje:
#9 Na végre aki így érzi ezt . Nálam mondjuk ne legyen vékony fiatalos és jóképű de ez már mellékes a fétist tekintve.
2023. ápr. 3. 19:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!