Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, tetszik nektek ez az öltözködési stílus egy fiatal srácon?
Nem. A minden fehér meg kifejezetten taszító.
De a pasi se kéne. :)
2-es: nem a szín a lényeg, lehetne a nadrág és az ing is más színű, inkább a stílusról érdekelnek vélemények, nem a konkrét képről.
Én így öltözködöm, de sok nő megnéz, bár engem inkább a férfiak, fiúk véleménye érdekel. ;)
Színtől függetlenül a stílus sem jön be. Nekem ez már túlzott elegancia, tapasztalatom szerint aki ennyire az öltözködésében próbálja megmutatni magát, az belül kevés, olykor emberileg teljesen üres.
Akinek nem inge...
2-es voltam.
6: Nem a szín a lényeg, inkább a stílusra lennék kíváncsi, színtől függetlenül.
Amúgy ez szerintem teljesen fiatalos és ízléses, mégha nincsenek is rikító színek rajta, mint a bazári majmon:
Illenek a darabok egymáshoz színben is, nincs stílustörés.
A 2 és 4-es választ írónak igaza van pedig. Ismertem munkahelyen ilyen élő kirakatbabákat, beképzeltek voltak és nem mentek a folyosón,hanem "vonultak".
De a lufi akkor is lufi,ha frakkot húz magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!