Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak akik kimondottan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak akik kimondottan szeretnek zavarba hozni másokat a testükkel, mutogatni magukat "ártatlanul" közben figyelni a reakciókat, elcsábítani másokat?

Figyelt kérdés
Én nagyon kíváncsi vagyok, milyen lennék ilyen helyzetben, ha valaki ezt tenné: játszana velem, az újja köré csavarna, mert látja hogy tetszik nekem, szexuálisan felizgat, de pl. nyilvánosan vagyunk, illetve túl félénk vagyok, hogy bármi lépést tegyék, ő azt kihasználja, élvezi, hogy irányít, elcsábít...

2023. ápr. 1. 10:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Szándékosan nem szoktam, de észrevettem, hogy öltözőben stírölnek, meg az utcán is bámulnak.

18/f

2023. ápr. 1. 10:54
 2/12 A kérdező kommentje:
És nem gondolkodtál még azon, hogy ezt kihasználod kicsit? Rájátszol? Biztos izgi lehet mindkét félnek. Nyilván nem rossz szándékból.
2023. ápr. 1. 11:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem akárkivel. Különben azt szeretem, ha nyiltan megmondják, hogy tetszem, nem csak stikában leskelődnek.

(1-es vagyok.)

2023. ápr. 1. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én kispöcsű, kövér, csupaszőr testemet nem takargatom se öltözőben, se szaunában, nevelem a népeket az elfogadásra, kell nekik az érzékenyítés. :)

Bár néha van akinek tetszik, az meg is kapja.

2023. ápr. 1. 12:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már ilyen 1 - 2 haverom előtt
2023. ápr. 1. 13:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól és pontosan fogalmaztad meg,(még saját magamnak sem sikerült ez így hah, "ártatlanul"😏 ) pont ezt szoktam csinálni, ha úgy hozza a helyzet(nagyon ritkán). Számomra ez izgató, de rossz érzés is, mert egy alkalomtól eltekintve nem lépett még senki olyan aki az én zsáner típusom lenne, ez elbizonytalanít. Az a szopás, hogy izmos testű aktív létemre én is félénk vagyok. Nem merek kezdeményezni, marad az ártatlan magamutogatás, amíg egy soványka fiú nem lesz bátrabb mint én
2023. ápr. 2. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Néha vicces. 25N
2023. ápr. 2. 13:38
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7# Igen, nevetgélsz magadban közben? Még néhány év és a gravitáció gondoskodik róla hogy rajtad nevetgéljenek amikor a félig üres tejes zacskó effektus befigyel XD XDD Azt má hiába dobálod magad jányom Mintha kissé eltévedtél volna a kategóriák között te önelégült bitch
2023. ápr. 2. 13:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekelne egy ilyen szerepjáték, kérdező? Vagy mehetnénk közösen uszodába, edzeni, vagy hasonló.

(Sportos egyetemista srác.)

2023. ápr. 2. 14:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, élvezem mikor uszodaban atoltozom es neznek az idosebb ferfiak. olyankor mindig mindig babralok valami, lassan oltozom eloszor csak a zoknit veszem fel stb. huzom az idot es kozben elvezem h ugysem kap meg :DD
2023. máj. 11. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!