Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mit tennétek ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mit tennétek ha a párotok, akivel évek óta együtt vagytok, hízna 30 kilót?

Figyelt kérdés
Ez egy elméleti kérdés csak. Van egy párotok, akivel jártok, de az évek alatt egyre jobban elhízik, míg végül 70-ből 100 lesz, és már szexuálisan sem izgat titeket. :(

2023. márc. 30. 00:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez valószínű, hogy bánatháj lenne rajta. Beszélnék vele,hogy mi okozza.Nyilván a kapcsolatban lehet valami gond és ez is okozhatja.

De ha csak "úgy" enne, akkor komolyan elgondolkodnék a folytatáson.Lényeg,hogy magával szemben legyen igényes mindenki! És ezt el lehet várni minden kapcsolatban.

De ha nem kívánok valakit, akkor ott és akkor vége - nincs értelme tovább.Bármiért nem kívánom.

2023. márc. 30. 10:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem veszed észre, vagy nem érdekel, hogy mi történik a pároddal, akkor kilóktól függetlenül nem vagytok egymáshoz valók.
2023. márc. 30. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten vékony, 72 kg volt amikor megismerkedtünk, sok év után elérte a 106 kg-ot és nagyon jól állt neki az is, mert magas, közel 190 centi. Lett rajta egy kis fognivaló, lett egy kis imádnivaló pocija, markolnivaló pasis cicije, karja, combja. Nem azért gyarapodott a súlya, mert lelki problémái lettek volna, hanem mert imádja a főztömet és élvezte az étkezéseket. Most önszántából visszafogyott 84 kilóra, mert úgy jobban tetszik önmagának. Bárhogy is néz ki, én mindig ugyanannyira szeretem őt, nekem mindenhogy tetszik. Lehet vékony, lehet sportos, lehet husis, mindenhogy imádom.

Ha amiatt elhagytam volna, mert anno 34 kilót hízott a megismerkedésünkhöz képest - amit később aztán le is fogyott-, akkor felköpnék jó magasra és aláállnék, mert nem tartanám magam többre, mint valami szexuális ösztönlényt. Akkor nem őt szeretem, nem miatta vagyok vele évek óta, hanem a saját szexuális vágyaim és gerjedelmeim kielégítése miatt. Azért egy kapcsolat ennél jóval több, mint puszta szexuális vágy és felindulás. Legalábbis remélem.

2023. márc. 30. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Nem akarok álszentkedni, van az a kinézeti átalakulás, amit azért már NEM. Ha valaki egy vékony cuki babaarcúval kezdett, az nem fogja egy kétszáz kilós, kopasz-szakállas férfival folytatni...

Jelen példánál az a szerencséd, hogy nekem annyi felesleg még bejön szexuálisan is. Pont nem bánom, ha egy soványka gyerek husisabb lesz, megemberesedik. De a következő 30-ra nem lennék kíváncsi. Ez is már határeset, magasaknak elmegy, de amúgy hangot adnék neki, hogy inkább 90-95-re vissza kéne menni.

2023. ápr. 1. 01:07
 15/16 anonim ***** válasza:
81%
Azért tegyük hozzá az elhízás nem 3 hét alatt történik meg , amúgy meg ha vékonyakra gerjedsz akkor mi a gond? Otthagyod igen a kilói miatt és ennyi, max nem fogja megérteni és egy felületes xarnak fog tartani ez miatt . Igaza is lesz . Ezt nézzük már a heterokra is , ha a nő szülés után bármit is tesz nem fogy vissza sőt a nunija sem lesz már a régi és nem lesz modellaklatú ..... a férje akkor fogja magát és kibaxxa ? Ugye mennyire életszerűtlen ? Mert az.
2023. ápr. 1. 14:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

"és már szexuálisan sem izgat titeket"

Amúgy milyen magassághoz képzeljük el a felvázolt példát?

2023. ápr. 7. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!