Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, két passzív?
22 vagyok, full passzív a barátom is. Szeretjük egymást és nagyon egy hullámhosszon vagyunk személyiségben, rengeteget röhögünk is. Csak a testiség…
3 hónapja vagyunk együtt legtöbbször csak csókolózunk eddig 2x volt csak “szex”. De a legutóbb (ennek már 3 hete) miután nyaltuk meg ujjaztuk egymást, majdnem sírva dörgölőzött hozzám hogy nem bírja és dugjam meg. Nem tudtam megtenni. Azóta nem is volt más megint csókon kívül. Nekem sem ideális ez a helyzet de azt hiszem én beérném azzal amiket eddig csináltunk meg játékszerekkel, bár a szopi is hiányzik. De neki azt hiszem nem vagyok elég. Mit csináljak?
Azóta voltunk egyszer megint együtt, ez most jobban sikerült, mindketten élveztük és ki tudtuk elégíteni egymást. Barátom is kezd nyitottabb lenni a játékszerek felé is, a kétvégű dildót szeretném kipróbálni minél előbb mert az tényleg olyan lehet mintha dugnánk egymást.
De nagyon sokat bénázunk, nagyon furi a helyzet mindkettőnknek. Nekem az a legfurcsább hogy nem kaphatom be, pedig végig áll neki keményen (nekem csak az elején áll aztán lelankad amint elkezdem hátul élvezni). Biztos nem lesz egyszerű hosszú távon és biztos meg fogjuk kívánni az igazit is meg az egész érzést amikor egy igazi aktív irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!