Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, két passzív?
22 vagyok, full passzív a barátom is. Szeretjük egymást és nagyon egy hullámhosszon vagyunk személyiségben, rengeteget röhögünk is. Csak a testiség…
3 hónapja vagyunk együtt legtöbbször csak csókolózunk eddig 2x volt csak “szex”. De a legutóbb (ennek már 3 hete) miután nyaltuk meg ujjaztuk egymást, majdnem sírva dörgölőzött hozzám hogy nem bírja és dugjam meg. Nem tudtam megtenni. Azóta nem is volt más megint csókon kívül. Nekem sem ideális ez a helyzet de azt hiszem én beérném azzal amiket eddig csináltunk meg játékszerekkel, bár a szopi is hiányzik. De neki azt hiszem nem vagyok elég. Mit csináljak?
Sajnos a kérdésre erdemben nem tudok valaszolni, viszont hetero nokent rakerdeznek erre a dologra, mert sosem volt teljesen tiszta, es mindig erdekelt :D (azert itt, mert nem akarok privatban senkit sem "zaklatni".)
Miert alakul ki ez az aktiv-passziv felallas? Marmint ennyire erosen, hogy a passziv nem tudja megdugni a masikat es a szopas sem esik jol?
Megbeszéltétek a legutóbbi esetet? Miért nem próbáltátok azóta?
Minden párnak össze kell rázódni és azt csak gyakorlattal lehet. Ok elismerem nektek ez extrém szívás de ha meg se próbáljátok. 2 alkalom az lófa.
3-as Nem beszéltünk a legutóbbi alkalomról mert azt mondta szégyelli hogy rám akarta erőltetni. Kicsit úgy érzem tabu lett a dolog. Ezért se mertem azóta felhozni, a másik meg nyilván esetünkben nem tudunk spontán egymásnak esni meg kell beszélni és úgy kell készülni ha eksön lesz.
4-es: A gondolattól hogy dugnom kell is lelankad, szóval esélytelen. És nem zárkózom el a hármastól, nyitott kapcsolattól de nem így az elején.
Élőben ismerkedtünk meg nem online így a passzív téma jó pár randi után derült csak ki. És mint írtam én hiszek a kapcsolatban, meg abban hogy így is ki tudjuk elégíteni egymást. Az első alkalommal a barátom is így gondolta. Másodjára elkapta gondolom a hév aztán meg elzárkózott a témától mert szégyelli.
Tudom épp az ellenkezőjét írjátok a válaszokban de lehet pont emiatt is, de küzdeni fogok.
9: nagyon gáz hozzáállás, hogy kinek mihez van joga...
Egyszerűen igénye van rá, akkor olyannal kell lennie, akivel meg tudja élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!