Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertem Eren Yaegerre, nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Sohasem tetszett Eren, inkább Levi, de most a post time skipben a man bun frizurával eléggé odab@sz.
18/f
2023. márc. 26. 08:57
A kérdező szavazást indított:
Én is kivertem rá, nem gáz.
Nem vertem rá ki, de nem gáz.
Gáz.
Az meg ki a halál?
35 szavazat
1/10 anonim válasza:
Vertem már ki gázabb dolgokra is.
2/10 anonim válasza:
Mik vannak... Igazi emberre is próbáltad már?
4/10 A kérdező kommentje:
3: Az emberi. :D
2023. márc. 26. 09:15
5/10 anonim válasza:
Ha a kisgyerekre, akkor azért gáz, mert pedofil vagy, ha a felnőttre, akkor meg azért gáz, mert egy tömeggyilkosra izgulsz.
6/10 A kérdező kommentje:
5: Írtam, hogy post time skip, szóval a felnőtt verzió (ott 19 éves azt hiszem). Nyugi, ez csak fantázia, remélem nem hiszed, hogy a Marvel univerzum is valóság. :)
2023. márc. 26. 10:42
7/10 anonim válasza:
Valóban elég szexi, az kétségtelen. Miért ne verhetnéd arra, amire akarod? :)
8/10 anonim válasza:
Neked férfi kell, de sürgősen!
És cseszd meg, hogy utána kellett néznem ennek a névnek. :)
9/10 anonim válasza:
Nem az, szerintem jól nézne ki egy ilyen srác élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!