Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen kivertem egy srácnak, innentől már binek számítok?
Egy kis iszogatás után vett rá az egyik haverom erre a dologra. Ezelőtt még soha nem volt hasonló sem.
(Haveromról nem tudtam hogy izgatja az ilyesmi)
Az óckodás a biszexualitás vagy a heteroszexualitás nem egyenlő. Heteroként is ki lehet egy fiúnak verni fújjogás nélkül. Persze társadalmilag lehet olyan érzésed van, hogy ez rossz attól független rendelkezhetsz bármilyen szexualitással, hogy miképpen neveltek.
Heteroként is lehet férfival szexelni nem fogsz átváltozni. A vonzódás egy kémia agyi folyamat. Ha elhatározol valami ellenkező szexualitású dolgot és végbe viszed nem fogsz megváltozni.
Szóval nem tudom, de nem feltétlen vagy biszexuális. Ezt te tudod magadnak kihez vonzódsz. Egyébként meg mindannyian emberek vagyunk. Nem elfogadni kell hanem megérteni 🏳️🌈
Igen, de ezzel nincs semmi gond.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!