Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek mit éreznek szexuáli...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek mit éreznek szexuálisan a nők iránt?

Figyelt kérdés
Undort? Vagymit?
2023. márc. 25. 16:41
 1/6 steven95 ***** válasza:
84%
Annyi bizonyos, hogy nincs kényszerem fantáziálgatni a lányokról, hogy utána hangot adjak az undoromnak. F
2023. márc. 25. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Amit egy heteró férfi egy másik férfi iránt. Semmit.
2023. márc. 25. 16:57
 3/6 Jani Belucci ***** válasza:
94%
A szexuális vonzalom meg az undor két teljesen ellentétes érzelem. Szexuálisan semmit nem érez egy meleg férfi egy nő iránt. Undort meg maximum egy női nemi szerv látványa vált ki benne, de az sem feltétlenül.
2023. márc. 25. 17:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzek undort. Volt már orál nővel, nem volt undor. Semmi. Nem izgultam fel. Felállt a farkam, de kb csak a helyzet miatt, nem tudtam elélvezni.
2023. márc. 25. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem érzek undort ha meglátok egy női nemi szervet (mondjuk azt élőben nem láttam még sosem :D), vagy egyszerűen csak egy szép nőt, de nem is növekszem tőle odalent, így nem is akarnék szeretkezni sem vele.

Egyébként a legtöbb életszakaszomban a barátaim többsége lány/nő volt.

2023. márc. 25. 19:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2023. márc. 25. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!