Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leborotvaltam a péniszem körül, meg a fenekem. Jól állhat így a szőrzet egy vékony fiún?
Figyelt kérdés
Nagyon vékony vagyok, és így még kevésbé nézek ki férfiasan. Bejön valakinek ez is?
18/f
2023. márc. 21. 17:43
1/46 anonim válasza:
Nyugi,bejön :)
Ne aggódj semmiért.
2/46 anonim válasza:
Ez alkat függő is, illetve hogy aktív vagy passzív vagy.
3/46 anonim válasza:
en imadom a csupasz vékonyakat pl..
4/46 A kérdező kommentje:
#2 passzív vagyok.
Tudok esetleg képet küldeni, ha annyira fontos az alkat, ha írsz privátban. Semmi olyan nem látszik rajta, amit ide ne lehetne kirakni, de azért mégse mutogatnám magam mindenkinek, ha nem muszály.
2023. márc. 21. 17:55
6/46 anonim válasza:
En imadom a csupasz sracokat! 😍
7/46 anonim válasza:
Nincs ebbe semmi
Legalább ápolt
A tizen meg mi huszonévesek nagyrésze borotváljuk
Amúgy ha jót akarsz magadnak hónaljad is borotváld.
8/46 anonim válasza:
Nyugi, sok fiatal így csinálja.
9/46 anonim válasza:
Teljesen jó.én mondjuk szeretem a trimmelt szőrzetet,de szerintem ha borotvált ,az jobb mint az őserdő.de ez ízlés kérdése,és ahogy valaki írta alkat kérdése is lehet hogy valaki csupaszon vagy trimmelve ,esetleg szőrösen néz ki jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!