Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Post cum vagy post orgasm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Post cum vagy post orgasm torture élményed volt már?

Figyelt kérdés
Milyen volt? Hogy bírtad? Hol találtál rá partnert?
2023. márc. 20. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy én vagyok a nagyon tájékozatlan, de mi az a post cum és post orgasm torture ?
2023. márc. 20. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
A google a barátod :) Amúgy én kipróbálnám főleg ha én játszhatok máséval. De félek erre kicsi az esély.
2023. márc. 20. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a google a barátom, és azt adta ki válaszul, hogy kérdéseket nyugodtan tegyek fel a gyakorikérdesek.hu oldalon :)
2023. márc. 20. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valami kínzás lehet mazohistáknak.
2023. márc. 20. 16:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ez annak számít-e, de engem szoptak, szájba élveztem, és az orgazmus után még tovább szoptak, szívogatták óvatosan és emiatt jött egy hullámban egy ilyen nagyon kellemes, beleremegős érzés, majdnem olyan, mint az orgazmus.

18/f

2023. márc. 20. 16:46
 6/8 A kérdező kommentje:
Ne vesszetek össze :) Amúgy a lényege, hogy élvezés után is verik/szopják/dörzsölik tovább a farkad ha jó ha rossz érzés akkor is.
2023. márc. 20. 16:52
 7/8 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Pasim szokott néha ilyenekkel kínozni szex után még. Elég szar érzés, de az tetszik, hogy kontrollál.
2023. márc. 20. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbálnám elszenvedőként szerintem :) Érdekel.
2023. márc. 20. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!