Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sorozatorgazmus férfiaknál is van?
Figyelt kérdés
Hogyan képzeljem el ezt?2023. márc. 20. 11:11
1/9 anonim válasza:
Valamikor régen hirtelen hagytam abba egy gyógyszer szedését, utána 4-szer kitudtam verni a farkam egymás után szünetek nélkül. Baromi jó volt. Ötödszörre is ment volna. Ennél közelebb nem jutottam a multiorgazmushoz. :)
2/9 Jani Belucci válasza:
Párommal rendszeresen előfordul, hogy háromszor-négyszer is elélvezek rajta lovagolva pár percen belül.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez csak úgy lehetséges rendszerszerűen, ha fizikailag leszorítod az ejakulációért felelős izomcsoportot még az inger elején, és nincs az a kontrollálatlan lüktetés. Érdemes annak is utánaolvasni, hogy mi triggereli az erekciód. Ugyan nem előfeltétele az orgazmusnak, de van közös keresztmetszet.
4/9 anonim válasza:
El kell ill. el lehet különíteni (élettanilag) az orgazmust és az ejakulációt.
5/9 anonim válasza:
Amit 3# és 4# ír, azt én próbálgattam régebben. de csak egyszer sikerült.
6/9 anonim válasza:
Úgy, ahogy a nőknek, úgy nem lehet... több anatómiai és egyéb okból.
7/9 anonim válasza:
Van hogy leszop valaki majd újra kezdi. De a másodikért már meg kell küzdenie rendesen. De bejön...
8/9 anonim válasza:
Én egyszer innen találkoztam egy csávóval. Az a farkammal játszott. kb 1 órán át. Brutális élmény volt. Nagyon durva orgazmussal. Csak a farkammal játszott pedig. Be volt kötve a szemem így nem tudom mit de újra átélném szívesen. Ez olyan volt, hogy folyton azt hittem elsülök. Nagyon durva.
9/9 anonim válasza:
Nekem duplázni sikerül csak. Az elsőnél amikor már nincs visszaút elengedek mindent és kispriccel ahogy, aztán mielőtt lenyugodna elkezdem csapatni és akkor van még egy orgazmusom, csak nem olyan látványos már... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!