Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok van olyan hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok van olyan hogy a párotokat akivel együtt vagytok úgy ismertétek meg hogy nem cigizik.de mióta eggyütt vagytok néha elszív egy szálat.mit szóltatok hozzá?

Figyelt kérdés

2023. márc. 19. 14:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
9es válasz nagyon szimpi nekem.belegondoltam ,hogy végülis egy jó szivar elszívása közben jót lehet chillezni.akár közösen is.egy jót beszélgetni.szóval nem mindíg szar dolog ha valaki megoszlik egy pohár bort,vagy elszív egy cigit,szivart.
2023. márc. 19. 18:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem az zavarna, hogy azt állította nem cigizik, aztán mégis. Az ilyen úgyis kiderül és van akit tényleg zavar.

Vegyük az én esetemet: találkoztam egy taggal, én jeleztem, hogy nem szeretem a cigit, ő viszont elmondta, hogy bagózik. Ez egy olyan kérdés, amiben azért tudok kompromisszumot kötni. Mikor megérkeztem hozzá a lakásban nyilván éreztem, de ő maga rendes volt, jól megmosakodott, nem volt cigiszaga az ujjainak se, rágót rágott és amíg ott voltam nem gyújtott rá. Ezt tisztelem-becsülöm, akkkor is ha 2 alkalomnál több nem lett belőle.

De ha ennek a fordítottja történne meg, hogy valaki azt mondja nem cigizik, de aztán megérzem rajta, én biztos hogy legalább elbeszélgetnék vele. Akkor mondja azt, hogy nem mindennap de szoktam szívni, vagy ha bulizom akkor cigizem. Az megint más tészta. Engem akkor is zavar - főleg az ujjakon a cigiszag - ha amúgy nem ritkán csinálja valaki.

2023. márc. 20. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!