Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Részegen bevallottam, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Részegen bevallottam, hogy meleg vagyok, mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Részegen bevallottam egy fiú barátomnak, hogy meleg vagyok (egyébként ő is az, de róla tudtam)

Eléggé tetszik nekem és szerintem én is neki. Mit tegyek most? Szerintetek hozzam fel neki a témát suliban?

19/F

2023. márc. 19. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Ha elég intelligens, nem muszáj felhozni.

Megkérheted, hogy kezelje diszkréten.

Beadhatod, hogy csak poén volt.

2023. márc. 19. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Mindegy csak luk legyen ez de gáz
2023. márc. 19. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Hát miért akarod felhozni a témát? Hogy szexelj vele? Amúgy szívesen ismerkedek veled ha nem jön össze vele.:P
2023. márc. 19. 14:34
 4/10 anonim ***** válasza:
95%

Na és mért baj, ha tudja, ha ő is meleg? Csak nem fog vele cukkolni.

Ha meg kikezd veled, és te nem akarsz belemenni, elutasítod, és kész.

2023. márc. 19. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez az, nem kell felhozni a témát, ha kellemetlen. Ha meg igaz, és összejönnél vele, és nem kezdeményez, akkor rajta.
2023. márc. 19. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
92%
Mindenképp hozd fel.
2023. márc. 19. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
94%
Ezért kell együtt inni, hogy a szavakon túl más is történjen. :)
2023. márc. 19. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Iszogassatok még, aztán beszélgessetek sokat, legyen séta, vagy mozi és eldőlnek a továbbiak.
2023. márc. 19. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én max annyira hoznám fel, hogy még kérném tartsa titokban a dolgot. De mivel ő is meleg nem hinném, hogy elfogja mondani valakinek is.
2023. márc. 20. 08:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma, ha az illető is meleg, nem fog semmi kellemetlen történni. Az egyik barátom borozgatás közben hozzámhajolt és azt mondta, odáig van értem, utána szépen elszenderedett a vállamon. Utólag nem hoztam fel, és azt sem tudom, emlékszik-e még a dologra. Azóta figyelmesebb vagyok vele. Az alkohol oldja a gátlásokat.
2023. márc. 20. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!