Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy homoszexuális vagy leszbikus pár nyilvános helyen, szórakozóhelyen, vagy vendéglátóhelyen csókolózik, akkor fel lehet szólítani törvényesen, hogy hagyják abba, vagy távozzanak? Vagy joguk van ezt csinálni?
Pl. ha egyéb vendégek jelezték az üzemeltető felé, hogy zavarja őket.
A kérdést nemtől függetlenül írom ki, tehát női párokra is vonatkozik, csak nem lehet két témakört megadni.
10. mi provokáció van benne? Akkor költözz el, mert te nem engeded meg a másiknak, hogy smároljon.
Én még nem láttam melegeket csókolózni, egymás kezét fogva sem sétálni az utcán.
Sőt, heterok is nagyon ritkán csókolóznak nyilvános helyeken, utcákon, ha zavarna a látvány elfordulnék maximum. Vagy mosolyognék, mert ritka látvány ha 2 lány vagy 2 fiú smárolnak (sajnos még nem láttam ilyet élőben🥲).
Amíg nem pucérkodnak, le van szaharintva.
Verejték arcunkon kemény idők,
A választ most kérik, ej, már nincs időnk!
Verejték arcunkon sok a veszély,
tőletek senki se fél!
Ref.:
Győzni fogunk, Győzni fogunk!
Nem állhat ellen senki már!
Győzni fogunk, Győzni fogunk!
Velünk a nép és velünk az ég.
Bárhol is jártok meleg és leszbikus barátaim, adjatok egy csókot a párotoknak!
Március 18. a Meleg Csók Ünnepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!