Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejönnek az ázsiai srácoknak a szőke hajú, kék szemű európai fiúk?
Ilyen aktív vagyok, nyáron tennék egy kis utazást Dél-Kelet, vagy Kelet-Ázsiában. Nagyon tetszenek az ottani fiúk, imádom a szép fekete hajukat és sok srácnak nagyon klassz frizurája van. A korosztályomban, 18-20 éves kor körül keresgélnék, de nem tudom, mennyi esélyem lenne. Van valakinek tapasztalata ázsiai fiúval? Szeretik az európaiakat?
Suliban lenne lehetőség jövőre egy dél-koreai cserediákságra, mivel érdekel a kultúra és a nyelv is, gondolkodom rajta, meg persze az ottani srácok miatt is. Ott és Japánban vannak arrafelé a legklasszabb pasik szerintem.

1-es: Értem, köszi. Hát egy kínai utazás sincs kizárva, bár oda szerintem egy élet is kevés lenne, hogy felfedezzem az országot. Én egyébként nyáron leszek 19. Lehet, az ottani törvények miatt ez felejtős akkor.
2-es: a válaszod is az. Nyilván olyanoknak szólt, akik érdemben hozzá tudnak szólni.

4-es: Köszönöm, nagyon érdekes és tanulságos videó, nagyjából el is ment a kedvem Dél-Koreától, tuti nem érezném ott jól magam, túristaként sem.
Mondjuk a kínaiak túlzott érdeklődése is terhes lehet.
Át kell még ezt gondolni. :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!