Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehetséges egyszerre két...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges egyszerre két férfiba is szerelmes lenni?

Figyelt kérdés

Pl az egyik férfival képes vagy kapcsolatot kialakítani, a másikkal meg valami oknál fogva nem: pl te szereted, de ő max baratkent tekint rad,de igazabol te ot jobban szereted, mint azt akivel kepes lennel kapcsolatra.

En most egy ilyen szituban vagyok..

2023. márc. 12. 10:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Nem irigyellek, a végén piszkosul fájni fog. Gyorsan el kell felejteni mindkettőt és keresni valakit, akiben megtalálsz mindent, amire szükséged van.
2023. márc. 12. 10:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindig az kell ami nincs, ez ilyen.
2023. márc. 12. 10:40
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Ha valakiben igazából szerelemes vagy, akkor más nem fog érdekelni. Most tök mindegy, hogy plátói, vagy viszonzott, csak ő jár a fejedben, a nap 24 órájában, csak őt akarod. Mellette szerintem legfeljebb szimpátia lehet mások iránt.
2023. márc. 12. 11:13
 4/16 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj...hogy randizom egy sraccal es jo is vele, de kozben a masik, szamomra elerhetetlenne valt sracot akarom.
2023. márc. 12. 11:35
 5/16 anonim ***** válasza:
97%

Vagyis nem vagy szerelmes az elsőbe.

4-es voltam.

2023. márc. 12. 11:39
 6/16 A kérdező kommentje:
Ugy erzem mindkettobe egyforman.
2023. márc. 12. 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Bocsi, de a kérdésben azt írtad, hogy az elérhetetlent jobban szereted. Akkor most mi van?
2023. márc. 12. 12:37
 8/16 A kérdező kommentje:
Az h a masik elerheto, meg amugy minden megvan benne, amit egy kapcsolatban elvarhatok, emiatt szerethetove valik szamomra. Ugyanakkor a masik fel borzasztoan hianyzik.
2023. márc. 12. 13:23
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Az első pasiba szerintem se vagy szerelmes, csak a másodikba.
2023. márc. 12. 17:13
 10/16 anonim ***** válasza:
61%
Simán, még többe is. Az emberek nagy része nem monogám, csak elhitették velük, és ők magukkal, hogy az az egyetlen helyes út.
2023. márc. 13. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!