Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem képesek az idős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek az idős melegek kapcsolatban élni?

Figyelt kérdés
Nekem 34 évesen ez a tapasztalatom az idősekkel. A volt pasim mindenkivel csak szexelt, aki összejött neki. Majd 5 év után sokaltam be és lett vége. Elejétől fogva tudtam hogy skalpvadász. Az első 3 évben nem csaltam meg. Utána elegem lett és el kezdtem kalandozni. Elég sok férfivel voltam rövid idő leforgása alatt. De ki is égtem. Pàr hónap után abba is hagytam a kutva szerepet. Én kapcsolat párti vagyok. Ez a pillangó szerep nem az én világom. Arra volt jó, hogy rájöjjek, hogy azok az öregek, akikkel voltam, csak szexet kerestek. Mint ahogy a volt párom is.
2023. márc. 10. 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
5 Év után lett vége a kapcsolatnak, 3 évet követően kezdted Te is csalni, de kapcsolatpárti vagy.. A nagy lóf*szt! 😂😂😂
2023. márc. 10. 17:19
 2/5 steven95 ***** válasza:
71%

Tehát ki vagy bukva hogy mindenki szexet keres, majd amikor a párod is - szerinted - patológiás esetként kacsingatott ki a párkapcsolatotokból, inkább Te is szexeltél mássokkal. Bosszúból? Ami nem elégített ki? És most ezért rosszul vagy attól aki monogámiaképtelen, s erre "ő rávett"?

Jó hogy felismerted, hogy ki szállhatsz a kapcsolatból ha az neked nem tetszik, ..ha megkésve is. Az viszont kicsit ironikus, hogy annyira akarsz kapcsolatot, hogy inkább bajlódsz velük és hibáztatod az "ilyeneket", minthogy egyedül légy. Ez a "miért nem olyanok a tulajdonságaid hogy megadd a boldogságom?".

2023. márc. 10. 17:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Egyedül vagyok másfél éve. És igen. Bosszú volt és kíváncsiság. Mert nekem ő volt az első. Külföldön dolgozom, ìgy megteremtem a saját boldogságom. Nem sugardaddy-t kersek. Arról meg nem tehetek, hogy az vén faszokhoz vonzódom. Sokkal könnyebb volna a sajátkorosztályal....
2023. márc. 10. 17:37
 4/5 anonim ***** válasza:
78%

Nyugi,vagyunk elegen "vén faxok" akik tudtunk,és tudnánk is kapcsolatban élni, ha pont a korodbeliek nem lettek volna pattanóbogarak..

Nem mindig az idősen a hűtlenek,nyughatatlanok és szexmániásak.

De tudod mit, legyen szerencséd,azt kívánom ......három óriási csalódás után ezt magamnak is kívánnám.

Egy ötvenes vén fax

2023. márc. 10. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem te és a párod megérdemeltétek egymást. Egyébként amit leírtál nem korfüggő.
2023. márc. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!