Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek közt mennyire gyakori a szexuális erőszak szerinted?
Figyelt kérdés
Mert hallunk gyakran ilyet nők kapcsán, de fiúk közt is van? Tudtok ilyeneket? Milyen storykat? Szerintetek ezek az esetek milyen idősekkel történnek? Van következménye?2023. márc. 10. 11:37
1/3 anonim válasza:
Itt akad pár story.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..
2/3 anonim válasza:
Többnyire következménye nincs mivel ha férfi vagy, akkor rajtad van az a stigma, hogy te 0-24 a szexre gondolsz és ez miatt muszáj élvezned mindent. És legtöbb esetben ha férfiak ilyenen esnek át, akkor a testük reagál rá többnyire erekcióval és mivel ez történik, akkor a áldozatok magukat hibáztatják és úgy gondolják, hogy ezt biztosan élvezték mivel erekciójuk volt. És ezért nem beszélnek róla. Szerintem eléggé gyakori hetero és melegek kapcsolatában is. Csak kevesebbet beszélünk erről ugyanúgy ahogy a férfiak mentális egészségéről sem beszélünk. Én kiskoromban (11-14 évesen) molesztálva voltam igaz csak tapogatások voltak, de csak 20 éves koromban realizálódott bennem, hogy nem volt normális az ami történt velem és ezt is mások mondták nekem akik jártasak a témában, ha nem mondták volna, akkor nem is veszem molesztálásnak mivel kíváncsi kisgyerek voltam ahogy minden 11-13 éves is és reagált a testem és ez miatt szégyelltem, kellemetlenül éreztem magam, de izgatott is a dolog és érdekelt. De mostani szemmel látom, hogy nagyon elcseszte ez az élmény a szexualis vágyaimat és a kiállított képemet a szexről.
3/3 anonim válasza:
Akad, nem egy-kettő. A GYK-n több ilyen kérdést és választ lehet olvasni, amelyek a témát illetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!