Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés volt, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés volt, amikor először a szádba élveztek?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon fura volt és váratlan. Nem mindjárt első orálnál történt, korábban sosem hagytam. Ekkor is mondtam haveromnak, hogy szóljon ha elmegy, de annyira beindult hogy elfelejtett szólni. 16 évesek voltunk. Egyszerre volt izgató és fura is. Reflexből lenyeltem az összeset, nem köptem ki. :)
2023. márc. 9. 15:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 voltam, és az első borzalmas volt, rosszízű, majdnem elhánytam magam.
2023. márc. 9. 15:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első 15 évesen. A partnerem elsőre azt mondta én nem kell szopjak majd közölte ott, hogy úgy nem megyek haza hogy nem szoptam le. 17 éves volt. A srácnak iszonyat sok spermája volt és csak jött és jött a számba. Konkrétan én is majdnem elhánytam magam. A szaga egész úton hazafele is az orromba volt. Gusztustalan volt. Azóta se hagyom senkinek. Megjegyzem 2x megtörtént, mert a második talin mondta, hogy nem a számba fog menni, de rányomta a fejem mikor élvezett és mégis a számba ment. Ezek után többé nem találkoztam vele. Mert mikor számonkértem még ki is röhögött. Sőt később egy SMS-t is írt, hogy tudja hogy erre vágyom ne rinyáljak. Soha többet nem voltam hajlandó reagálni a hívására, stb.
2023. márc. 9. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa volt természetesen, de egyszersmind nagyon izgalmas is.
2023. márc. 9. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

2es

Miért nem vadásztad le?

2023. márc. 9. 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szokatlan volt de jó érzés. Ahogy tartom a számban a partner rudját és ő meg lüktet a számban :)
2023. márc. 9. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ln nagyon szeretem a fiatal srácokét lenyelni !
2023. márc. 11. 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Fura, nem volt valami kellemes. De amúgy ha az ember jókat eszik, nem iszik, dohányzik stb, akkor semleges ízű valaminek kéne lennie.
2023. márc. 13. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!