Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fogja elfogadni hogy meleg vagyok?
Fél éve vallottam be anyámnak hogy meleg vagyok, és azóta sem lett jobb a helyzet. Van amikor alig akar beszélni velem, és akkor is csak azt mondja hogy jobb lenne ezt abbahagyni és "normális" életet élni. Augusztus óta albérletben lakom, tehát nem mindennap találkozunk. Elváltak a szüleim apával nem tartom a kapcsolatot.
22F
Mindenkinek más és más hogy mennyi idő alatt dolgozza fel. Az biztos hogy neki több idöre van szüksége. De hogy mennyire azt senki sem tudhatja. Ne eröltesd a dolgot neki, tégy úgy mintha semmi sem váltpzott volna, legalábbis a részedröl. Látnia kell hogy te ugyan az az ember vagy mint azelőtt hogy elmondtad és ez az egész csak egy kis részlet amit eddig nem tudott rólad.
Persze lehet hogy ez sem fog segiteni a dolgon, nem ismerem az anyukád, de mást nem tehetsz. Az idő majd eldönti hogy elfogadja e vagy sem.
Te ismered anyukádat hogy mennyire korlátolt, begyöpösödött. Ha nagyon, lehet hogy sose fogadja el, vagy fogja fel hogy ez nem választás kérdése.
Mondjuk én meg az olyan szülőt nem étrem, aki elvárja hogy a gyereke hazugságban, boldogtalanul éljen, mert jajmitszónakmások...
Van olyan, aki idővel megbékél, de mi például több mint 10 éve nem beszéltünk a "szüleimmel".. az elején nagyon fájt, aztán ezt az érzést átvette a harag, ennyi idő elteltével pedig teljesen érzéketlen vagyok a témával szemben. Számomra meghaltak.
A párom szülei azonban feltétel nélkül szeretnek és szüleim helyett szüleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!