Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktatok onkielegitest vegezni ? Segedeszkozok ?
Figyelt kérdés
Most itt otletekre lennek kivancsi milyen pozba szoktatok ? Hasznaltok jatekszereket ? Ha kozbe a feneketekkel jatszotok, akkor oda mit dugtol ha dugtok ilyesmik :D ?2023. márc. 3. 13:10
1/5 anonim válasza:
Tudom fura, de én az ágy széléhez szoktam dörzsölni.
2/5 anonim válasza:
A fenekembe nem nagyon szeretek semmit sem feldugni, de ha nem éppen szimplán a hagyományos, kiverős kedvemben vagyok, akkor a makkomat van, hogy a tenyeremmel körkörös mozdulatokkal izgatom. Ugyanezt szoktam vibrátorral is. Van, hogy fleslightot dugok. Most a farmeres dörgölőzést akarom majd kipróbálni.
3/5 anonim válasza:
Alapvetően legtöbbször kézzel, én szeretem a húgycső játékokat is szóval van hogy azokkal játszom. Én pl imádom ha van valami a fenekemben masztinál egyszerűen igénylem, általában anál plugot használok, dildót is szoktam akkor viszont csak azzal dugom magam vagy lerögzítem és lovaglok rajta.
4/5 anonim válasza:
1-es nem fura, én is így kezdtem kicsiként :) Kérdésre válaszolva egy fleshlight van itthon, de ritkán használom, maradok a kezemnél :)
5/5 anonim válasza:
Jelenleg a kedvenc, hogy állva dugatom magam egy 5centi vastag körüli dildóval :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!