Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos, de csinos és kedves lány vagyok, akkor jó eséllyel már onkielégített valaki rólam fantazialva?
Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 23:04
1/15 érdeklődő35 válasza:
Feltehetőleg.
Ez ellen nem tudsz mit tenni.
Ahogy lehetséges, hogy te is fantáziáltál már maszti közben valakiről
2/15 anonim válasza:
Biztossan. Én is màr rengeteg ismerős csajról fantàziàlva csinàltam.
3/15 anonim válasza:
Középiskolában az összes átlag+ lányra minimum egy, de inkább több srác az osztályból maszturbál
4/15 anonim válasza:
Ha nem lennél csinos, akkor is lenne. Az élet így működik.
5/15 anonim válasza:
Okos az biztos nem vagy, ha itt teszel fel ilyen kérdéseket, vagy hogy ezen gondolkodsz egyáltalán.
6/15 anonim válasza:
Küldj egy képet és megmondom:)
7/15 anonim válasza:
Csinos lányokra csapták már ki fiúk. Ha mellette bevállalós is vagy akkor jó eséllyel közvetlenül is kiverik rád ha ennyire igényled
8/15 anonim válasza:
De nem is lány írta ki a kérdést.
10/15 anonim válasza:
Ha láthattak rólad valaha is merészebb képet, akkor lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!